1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
06-10-2013 23:27

Κλαρούδας: «Ευχαριστηθήκαμε τη νίκη»

Στο volleynews.gr μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κουρνέτας, μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Για τη σημαντική νίκη και το παιχνίδι :

«Το ευχαριστηθήκαμε γιατί το να κερδίζεις τον Ολυμπιακό είναι κάτι που σου δείχνει ότι τουλάχιστον είσαι σε καλό δρόμο.  Αλλά εμείς αυτό που κοιτάζουμε είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας, έτσι ώστε να κοιτάζουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Αυτό βέβαια θέλει χρόνο. Το θετικό είναι ότι κάναμε μία καλή αρχή και αυτό μας δίνει πιο πολύ θάρρος για τη συνέχεια. Αυτό κρατάμε από την εμφάνιση μας. Βέβαια, έχουμε ακόμη πρόβλημα σαν ομάδα γιατί κάποια παιδιά που είναι βασική ομάδα, δεν είναι ακόμη έτοιμα. Αυτό λίγο μας κοστίζει σε ρυθμό και σε λάθη. Όταν αυτά τα παιδιά ανεβάσουν την απόδοση τους νομίζω θα έχουμε πιο καλές εμφανίσεις».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι :

«Κρίθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην απουσία του Γιορντάνοφ στην αρχή, και μετά όσο έπαιξε δεν ήταν αυτός που μας έχει συνηθίσει. Για εμάς κρίθηκε πάρα πολύ στην υποδοχή. Όσο είχαμε καλή υποδοχή παίζαμε πολύ καλά και στο τάι μπρέικ καταφέραμε και τη σταθεροποιήσαμε, και πήραμε το σετ και τον αγώνα.

Για τα λάθη στο παιχνίδι :

«Κάναμε λάθη «κοιλιές» στην απόδοση μας, όπως λέμε στο βόλεϊ . Αλλά έχουμε πολλές λύσεις στον πάγκο. Σήμερα ήρθε ο Ρουμελιωτάκης από τον πάγκο και έπαιξε πάρα πολύ καλά, όπως και ο Κρέτσης. Όλα τα παιδιά, και ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα μου».

Στόχοι ΑΕΚ :

«Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Να θέσουμε τις βάσεις για να κάνουμε πρωταθλητισμό του χρόνου. Αυτό θέλει η διοίκηση και εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να υλοποιήσω τους στόχους της. Ευνόητο είναι πως όσο πιο ψηλά τερματίσουμε , τόσο πιο γερές βάσεις θα έχουμε βάλει για τον επόμενο χρόνο». 

 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ