1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-10-2013 23:06

«Επέστρεψα στον Ολυμπιακό για να κερδίζω»

Στo volleynews.gr μίλησε ο Λεονάρντο Καλντέιρα, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος φάνηκε ευχαριστημένος από την απόδοση του ίδιου και της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για το παιχνίδι :

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο είχαμε πάθος. Κερδίσαμε εύκολα τον Παναθηναϊκό αν και είχαμε κάποια προβλήματα. Πιέσαμε αρκετά και για αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα είμαστε κοντά στο 100% των δυνατοτήτων μας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τους τίτλους μας. Μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη σωματική κούραση, αλλά μετά από τρις εβδομάδες φιλικών αγώνων, τα μυαλά μας σίγουρα είναι λίγο κουρασμένα. Το ότι είχαμε καθημερινά αγώνες μου άρεσε γιατί αποκτάς ρυθμό. Ωστόσο, μερικές φορές θες να κάνεις κάποια κίνηση και κάνεις άλλη, κι έτσι χάνεις. Υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές πάντα. Αύριο είναι μια νέα ημέρα, με ένα νέο παιχνίδι και τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό :

«Επέστρεψα στον Ολυμπιακό για να κερδίζω. Είμαι νικητής. Προσπαθώ να κερδίζω όποιο παιχνίδι μπορώ. Πέρυσι έπαιξα στον Παμβοχαϊκό και είχα μια πολύ καλή χρονιά, αφού η ομάδα ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Ήταν βέβαια δύσκολο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν καλύτερος από εμάς εκείνη τι στιγμή. Δυστυχώς στην ομάδα αντιμετωπίσαμε κάποιος τραυματισμούς. Για εμένα ήταν  μια πολύ επιτυχημένη χρονιά. Όταν πας σε καινούριος σε μία ομάδα δεν ξέρεις τι να κάνεις και πώς θα σου συμπεριφερθούν. Αλλά ήταν σίγουρα μια εκπληκτική χρονιά. Τρία χρόνια στην Ελλάδα, τον πρώτο χρόνο κέρδισα τον τίτλο του MVP στους τελικούς, το δεύτερο με την ομάδα μου κερδίσαμε το Κύπελλο, και τώρα θέλω να γράψω άλλη μια σελίδα και να συνδυάσω το όνομα μου με τον Ολυμπιακό. Θέλω να γράψω ιστορία.  Θα βάλω τα δυνατά μου. Μου αρέσει πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού».

 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ