1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2023 22:39

Λιγκ καπ Νίκος Σαμαράς: Δεύτερη μονομαχία ΠΑΟΚ- Άθλου Ορεστιάδας σε νοκ άουτ προημιτελικό

Tέσσερις ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Άθλος Ορεστιάδας θα αναμετρηθούν και για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο νοκ άουτ προημιτελικό που θα γίνει στο PAOK Sports Arena την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (προημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 7/12, 17.00, Live Streaming ESAP TV You Tube, Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα).

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή με την προσθήκη και του Τρούχτσεφ νίκησε εύκολα 3-0 στην Ορεστιάδα και θέλει τη νίκη - πρόκριση στην 4αδα του θεσμού. Στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο στη διοργάνωση. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του διεθνή Βέλγου διαγώνιου, Μπρμ Βαν ντε Ντρις, που υπέστη διάστρεμμα στο α’ σετ της τελευταίας αναμέτρησης του νέου κλειστού Ορεστιάδας.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θα υπάρξει γενική είσοδος 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα δεύτερο παιχνίδι, μέσα σε λίγες μέρες, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Κερδίσαμε το πρώτο, για το πρωτάθλημα, ως φιλοξενούμενοι, αλλά δεν θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, ως γηπεδούχοι, αλλά σε μία ουδέτερη έδρα. Σίγουρα αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει μειονέκτημα. Αντιθέτως, θα πρέπει να μας δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας, τον Βαν Ντεν Ντρις για μεγάλη διάρκεια, αλλά έχουμε τον Τρούχτσεβ και τον Σαλταφερίδη.

Όλοι θα πρέπει να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμα ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα». Οι αθλητές του Άθλουαναμένεται να τα δώσουν όλα στο «νοκ άουτ» παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, ώστε να συνδυάσουν την παρθενική τους νίκη επί του Κυπελλούχου Ελλάδας με μία ιστορική πρόκριση του συλλόγου στις «4» κορυφαίες ομάδες του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς». 

«Πάμε να αγωνιστούμε και να δείχνουμε για μια ακόμη φορά το μαχητικό μας “πρόσωπο”. Ο ΠΑΟΚ όπως είδαμε πριν λίγες μέρες είναι μια πολύ καλή ομάδα με πληρότητα σε όλες τις θέσεις που παίζει πολύ καλό βόλεϊ.

Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι και αν θα αγωνιστεί ο Βαν ντε Ντρις, αλλά εμάς μας νοιάζει η ομάδα μας και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό τεστ για τους κρίσιμους αγώνες της Volleyleague με Πήγασο Πολίχνης και Α.Ο.Π. Κηφισιάς», δήλωσε ο προπονητής μας, Κριστιάν Τσιτιγκόϊ.

Για μια “δεύτερη ευκαιρία” έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο κεντρικός Νίκος Αλεξάκης, που δεν θα έλεγε όχι στη νίκη ως… δώρο της ομάδας του για την ονομαστική του εορτή: «Πάμε να παίξουμε στη Μίκρα ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι απελευθερωμένοι από το άγχος και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την πρόκριση

. Είδαμε και στην πρόσφατη αναμέτρηση της Ορεστιάδας ότι για δύο σετ κοντράραμε στα ίσα τον αντίπαλό μας, ο οποίος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι μία τεράστια πρόκληση και μια δεύτερη ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη, αφού ανεξάρτητα αν θα αγωνιστεί η όχι ο βασικός τους διαγώνιος, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα παίξει «εκτός έδρας», σε ένα γήπεδο που δε γνωρίζει και μικρότερο σε σχέση με το  “Παλατάκι”».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ