1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2022 22:41

ΑΟ Αιγάλεω: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για την αξέχαστη άνοδο

Ιστορία έγραψε το Αιγάλεω με την άνοδο στη Volley League Γυναικών. Δείτε τι δήλωσαν λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας από τον πρόεδρο της ομάδας Παντελή Βλάχο, την προπονήτρια Αγγελική Αντωνιάδη, την πασαδόρο Κατερίνα Βλάχου και τις ακραίες Νάσια Φακοπουλίδου, Μάρα Ράπτη.

 

 

 

Αγγελική Αντωνιάδη: «Δίκαιη η άνοδος μας -Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του»

Η αρχιτέκτονας της ανόδου Αγγελική Αντωνιάδη που οδήγησε το Αιγάλεω συνολικά φέτος σε 20 νίκες σε 25 ματς που έδωσε η ομάδα σε ολες τις φάσεις του πρωταθλήματος, φανερά συγκινημένη, δήλωσε:

«Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτριες μου έκαναν τρομερή ανατροπή και τους αξιζουν συγχαρητήρια. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ, και παρά το άγχος από το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε ο Απόλλωνας και το προβάδισμα που είχε στο σκορ, καταφέραμε να ανέβουμε για πρώτη φορά στη Volley League. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο, που πίστεψε σε μας και εμείς σε αυτόν. Έτσι θα ναι το Αιγάλεω και του χρόνου.»

Κατερίνα Βλάχου: «Η μία έπαιξε για την άλλη. Αφιερωμένη η νίκη στον κ. Αναστασιάδη»

Η αρχηγός και πασαδόρος του Αιγάλεω, Κατερίνα Βλάχου, τρομερά συγκινημένη από την μυθική ανατροπή του Σίτι, δεν ξέχασε να αφιερώσει τη νίκη στον αείμνηστο Θόδωρο Αναστασιάδη, πατέρα των αδελφών Πόπη και Ντίνας Αναστασιάδη που αγωνίστηκαν στον σύλλογο:« Κάναμε μια μεγάλη ανατροπή από 0-2 σε 3-2 και αυτό για να γίνει ήθελε πολύ ψυχή που αποδείξαμε ότι έχουμε σαν αθλήτριες. Αν και χάναμε ποτέ δεν τα παρατήσαμε, η μία έπαιξε για την άλλη. Θλελω αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στην οικογένεια του κυρίου Θοδωρή Αναστασιάδη που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας. Επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στο πλευρό μας σε όλο το ματς και μας βοήθησαν αποφασιστικά να φτάσουμε στη νίκη.»

Μάρα Ράπτη: «Πετύχαμε το στόχο μας μέσα από πολλές δυσκολίες»

  Η συγκλονιστική Μάρα Ράπτη, η οποία συνέχισε την γενιά των επιτυχιών με το Αιγάλεω, καθώς το 2002-03 η μητέρα της Ποπη Καλλή ήταν αυτή που πανηγύρισε την άνοδο του Αιγάλεω στην Α2 από την ΕΣΠΕΔΑ υποστήριξε: «Ήταν μια σπουδαία επιτυχία σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Από την αρχή η άνοδος ήταν ο στόχος μας, και τα καταφέραμε μέσα από πολλές αντιξοότητες και μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Δεν απογοητευτήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2, πιστέψαμε βαθιά μέσα μας ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και το πετύχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του, μας έδωσε μεγάλη δύναμη στα κρίσιμα σημεία του ματς και θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει τις ίδιες επιτυχίες και στη Volley League.Θέλω να αφιερώσω την άνοδο στον παππού μου που έχει φύγει από τη ζωή, στην οικογένειά μου και στην ομάδα».» 

Παντελής Βλάχος: Συγχαρητήρια σε ολες τις αθλήτριες και όσους μας πίστεψαν και ήταν στο πλευρό μας» 

Τέλος ο πρόεδρος Παντελή Βλάχος απόλυτα ικανοποιημένος από το κατόρθωμα της ανόδου, την φοβερή απόδοση της ομάδας και την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, είπε: « Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την ψυχή που έβγαλαν ώστε να πετύχουν την άνοδο, το προπονητικο τιμ, και την κυρία Σουρτζή την στατιστικολόγο μας, όλους του χορηγούς που μας βοήθησαν όλη αυτή τη χρονιά. Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Βύρωνα Δίκη που πίστεψε σε μας από την αρχή της χρονιάς. Χαίρομαι που εχω προπονήτρια την Αγγελική Αντωνιάδη, η οποία στην Καλαμάτα απέδειξε ότι πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος.»

Νάσια Φακοπουλίδου: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

«Μπήκαμε πολύ φοβισμένα. Στο τρίτο σετ μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε να μπούμε να παίξουμε η μία για την άλλη. Με την ομαδικότητα γύρισε το παιχνίδι. Ήμασταν όλες μία γροθιά και παλέψαμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε. Την άνοδο την αφιερώνω στην οικογένειά μου που είναι το στήριγμά μου και στις συμπαίκτριές μου. Παρόλο που μας αμφισβήτησαν, καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι να πάρουμε αυτό που αξίζαμε."

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ