1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2015 16:08

Ποινή μίας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό

Ακριβά θα πληρώσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα επεισόδια που έγιναν στον 3ο ημιτελικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθως του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι αν προκριθούν οι πράσινοι στους τελικούς, θα παίξουν εναν αγώνα χωρίς οπαδούς. Αν όχι, η ποινή μεγαφέρεται για το επόμενο πρωτάθλημα.
Για το ΤΑΑ ΠΑΟ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων  του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το  απολογητικό υπόμνημα,  το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α)ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ

Για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ  που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις του  πληρεξουσίου δικηγόρου καθώς και την απολογία του εγκαλούμενου teammanagerτου ΤΑΑ  ΠΑΟΚ κ Α.Τζίκα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ  επέβαλε  α) στον κ Α.Τζίκα  την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διαρκείας 2 μηνών και β) στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ  βάσει του άρθρου 46 παρ 1 και παρ 2  του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ:

1 σχόλιο

  • Comment Link παο μια ζωη Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 15:36 posted by παο μια ζωη

    1500 ευρω τα μπουγατσοπαδα γελαει ο κοσμος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ