1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 17:37

Τέσσερις φιναλίστ, ένα φαβορί και μία... Ελπίδα (video)

Cannot find volleynews.v2/LEAGUE-CUP/2014-2015/synt-typou-2 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/LEAGUE-CUP/2014-2015/synt-typou-2/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Λίγες ώρες έμειναν πριν από την έναρξη του φάιναλ-4 του 4ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σαββάτο 30 και 31 Ιανουαρίου στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» με την ευθύνη της ΕΣΑΠ, του Δήμου Γλυφάδας και της NOVA που έχει αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή στις 6.30μ.μ: Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και στις 9μ.μ: Ολυμπιακός – Άρης. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 18.30. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το Novasports-3.

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μαζί με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και τον Διευθυντή του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη έδωσαν το αγωνιστικό στίγμα της διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά αλλά και στο Σύλλογο «Ελπίδα» και στην τεράστια πρωτοβουλία της Τράπεζας Εθελοντών Μυελού των Οστών την οποία παρουσίασε ο Επιστημονικός Διευθυντής Παιδίατρος Αιματολόγος Στέλιος Γραφάκος.

 

Ταρνατόρος: «Μήνυμα Ελπίδας»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ευχαρίστησε το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Περικλή Δορκοφίκη αλλά και τη NOVA για την άψογη συνεργασία και τόνισε: «Καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει ωραίους αγώνες μεταξύ τεσσάρων κορυφαίων ομάδων. Παράλληλα θα διοργανώσουμε και άλλες εκδηλώσεις. Το Σάββατο θα γίνει τουρνουά μίνι βόλεϊ στους χώρους γύρω από το γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» και κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει μουσική, τσιρλίντερς και πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο. Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στην Γλυφάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε διοργανώσεις που προάγουν το άθλημα και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο και να διασκεδάζει βλέποντας βόλεϊ. Έχουμε την τιμή και την χαρά να συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΣΑΠ και παρά τις ορισμένες διαφωνίες μας καταλήγουμε πάντα σε ένα ζητούμενο. Το βόλεϊ ανήκει σε όλους και με την προτροπή του κ. Μηνούδη έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας" και τον κ. Στέλιο Γραφάκο. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και θέλουμε να βάλουμε και εμείς την σφραγίδα μας με το να γίνουμε όλοι δότες μυελού των οστών».

 

Μηνούδης: «Μήνυμα Ελπίδας»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης είπε: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες τους. Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ για την άμεση ανταπόκριση της και την βοήθεια με τον Σύλλογο Ελπίδα και τον εθελοντισμό της για να γίνουν δότες μυελού των οστών. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και στα επόμενα αθλητικά ραντεβού».

 

Γραφάκος: «10.000 δότες σε ένα χρόνο»

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου «Ελπίδα» Παιδίατρος Αιματολόγος Στέλιος Γραφάκος είπε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την πρόσκληση. Η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι μεγάλης σημασίας. Γιατρεύει νοσήματα που δεν γιατρεύονται με άλλο τρόπο. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 25 εκατομμύρια δότες και στην Ελλάδα ο αριθμός είναι πολύ μικρός. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας πριν 1 χρόνο και έχουμε ήδη μαζέψει 10.000 δότες. Σκεφτείτε ότι δίνοντας λίγα κύτταρα, δίνουμε ζωή σε έναν άλλο άνθρωπο. Με μία απλή δειγματοληψία από το αίμα και το σάλιο μπορούμε να σώσουμε ζωές και να προσφέρουμε ζωή».

 

 

Media











Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ