1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2024 18:09

O Oτσάλ στην Ταργκοβίστε, Έλληνας στην Εθνική γυναικών

Aλλαγές στον πάγκο της ΑΕΚ και της εθνικής γυναικών...

Ο Γιουνούς Οτσάλ που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο βόλεϊ γυναικών, φέτος έφτασε στον τελικό και λογικά θα οδηγήσει την ΑΕΚ στον ημιτελικό των πλέι οφ (θέλει δυο σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό  Χωριό) φεύγει από την Ελλάδα.

Ο Τούρκος προπονητής που οδήγησε την εθνική γυναικών στο Ευρωβόλεϊ συμφώνησε πριν από λίγο με την Ταργκοβίστε, πήγε στην Ρουμσνία, υπέγραψε συμβόλαιο και θα αντικαταστήσει τον Μπράνκο Γκάϊτς  στην ρουμανική ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Τούρκος προπονητής είχε γενναία προσφορά, τα διπλάσια από αυτά που έπαιρνε στην ΑΕΚ και θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα. Θα παραμείνει φυσικά στην "Ένωση" ως το τέλος των πλέι οφς.

Θα αποχωρήσει και από την εθνική γυναικών και μετά τον Ισπανό Ναράνχο, τον Ιταλό Αμποντάνζα και τον Τούρκο Οτσάλ  το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα περνάει σε ελληνικά χέρια , στον Απόστολο Οικονόμου που είναι αυτή την εποχή στην ελβετική Λουγκάνο. O Λαρισαίος προπονητής έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας με την ΑΕΚ (2012), ένα κύπελλο με τον  Παναθηναϊκό (2022)  και αντικαταστάθηκε πρόπερσι από τον Μπράνκο Γκάϊτς εν μέσω περιόδου. Στην Λουγκάνο πήρε πρόπερσι την τρίτη θέση. Φέτος τερμάτισε τρίτος στην κανονική περίοδο 8 πόντους πίσω από την Γιανγκ Μπόϊς και την Σερβέτ. Ξεκίνησε από τον ΣΠΑΚαρδίτσας και συνέχισε σε ΕΑΛάρισας, βοηθός του Φλώρου στην εθνική γυναικών, ΑΕΚ, ΑΕΛάρισας, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΟ Θήρας, Πανναξιακό, Οριβένεν Φινλανδίας, Παναθηναϊκό.

Έτσι την εθνική γυναικών θα την καθοδηγήσει ο Απόστολος Οικονόμου και την εθνική ανδρών ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Οι εθνικές ομάδες έχουν φέτος μόλις δυο ματς για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να εγκριθούν οι προσλήψεις τους από το ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ