1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2013 22:03

Οι δώδεκα του Ρουμελιώτη στη Μάλτα για την πρόκριση

Με στόχο την πρώτη θέση και την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2014 αναχώρησε το πρωϊ για την Μάλτα η Εθνική ομάδα των γυναικών της Κύπρου.

Η Εθνική ομάδα μετά την επιτυχία στους ΑΜΚΕ θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης έχει αλλάξει πολύ το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, προς το καλύτερο βέβαια και αυτό το πρόσωπο θέλει να δείξει στην Μάλτα.

Στη Μάλτα πάνε οι:

Αντρεα Χαραλάμπους (ΑΕΚ Λάρνακας)
Ελενα Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ Λάρνακας)
Ερικα Ζεμπύλα (Ανόρθωσις)
Σοφία Μανίταρου (Απόλλων)
Ιωάννα Λεωνίδου (Απόλλων)
Κατερίνα Ζακχαίου (Απόλλων)
Αντρη Ιορδάνους (ΑΕΛ)
Ιρίνα Κουδουνά (ΑΕΛ)
Νικολίνα Σπύρου (ΝΟΑ)
Αντρεα Κοντού (ΝΟΑ/Ανόρθωσις)
Αντωνία Θεοτή (Παφιακός)
Ελεάνα Πέτρου (Παφιακός)

Μαζί τους βέβαια ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης, ο διεθνής διαιτητής Γιαννάκης Σοφοκλέους και αρχηγός αποστολής ο Γεώργιος Δωρίτης.

Στη τελική φάση των μικρών κρατών συμμετέχουν η διοργανώτρια Μάλτα, το Σαν Μαρίνο, το Λουξεμβούργο, η Σκωτία και η Κύπρος.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή. Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στις 6.30μ.μ το Σαν Μαρίνο ενώ το Σάββατο θα έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες. Στις 11 το πρωί θα παίξει με τη Μάλτα και στις 6.30 το απόγευμα θα παίξει με το Λουξεμβούργο. Ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής μας θα γίνει την  Κυριακή στις 11 το πρωί. Ένα πρόγραμμα αγώνων πολύ εξοντωτικό αλλά οι παίκτριες του Ρουμελιώτη πάνε στη Μάλτα αποφασισμένες να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο και να γράψουν νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του κυπριακού βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ