1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2017 22:16

Στάροβιτς: «Να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι»

Στο νέο του… σπίτι βρίσκεται από το απόγευμα ο Σάσα Στάροβιτς. Ο νέος διαγώνιος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Παλατάκι για να συζητήσει με τους ανθρώπους  του δικεφάλου και να ξεναγηθεί στο γήπεδο της ομάδας.
Παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Νιώθω πολύ ωραία που ήρθα εδώ, είναι δική μου ευχαρίστηση που βρίσκομαι εδώ γιατί έμαθα πολλά για τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγάλη ομάδα, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε δυο καταπληκτικές σεζόν και πήρε το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι βρίσκεται τώρα στην 3η θέση, ωστόσο θα παλέψουμε.

Ταξίδευα από την Ιταλία για την Σερβία όταν έπαιζε η ομάδα τον τελικό του Λιγκ Καπ, ξέρω ότι χάσαμε αλλά νομίζω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να συνεχίσουμε αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι τρελός όπως και της Παρτιζάν, με την θετική έννοια. Ξέρω ότι είναι σαν αδέρφια, είμαι και εγώ Παρτιζάν.  Εύχομαι να το ζήσω όλο αυτό και εγώ με την ατμόσφαιρα.

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:«Είμαι καλά. Έπαιζα μέχρι και την τελευταία εβδομάδα, συμμετείχα κανονικά στις προπονήσεις, από αύριο θα συμμετέχω στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξουμε καλό βόλεϊ, είδα την ατμόσφαιρα από τον κόσμο στο Παλατάκι στο ίντερνετ και θέλω να το ζήσω και εγώ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ