1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2016 15:09

Με νίκη «βλέπει» Παγκόσμιο η Εθνική Κύπρου

Με στόχο την τρίτη συνεχή νίκη που θα ισοδυναμεί με την πρωτιά και την πρόκριση στο β’προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30  (18:30 τοπική) την ομάδα των Νησιών Φαρόε στο Τόρσβαν στην τρίτη ημέρα της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης.
Η Εθνική Κύπρου μετά τη χθεσινή άνετη νίκη επί της Ιρλανδίας με 3-0 εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί το 2017 στο Λουξεμβούργο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσουμε το ενδεχόμενο συμμετοχής στα προκριματικά του Παγκοσμίου είναι η νίκη επί των γηπεδούχων και η πρώτη θέση. Σημειώνεται ότι στη βαθμολογία τόσο η Εθνική μας όσο και τα Φαρόε έχουν από έξι βαθμούς χωρίς να χάσουν σετ.

Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ κατάσταση αγωνιστικά όπως έδειξε στους δυο αγώνες που έδωσε με το Λιχτενστάιν και την Ιρλανδία, ενώ και οι 12 παίκτριες διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση χάρις και το επιτυχημένο rotation από τους ομοσπονδιακούς κόουτς Πέτρο Πατσιά και Κώστα Παναγίδη.

Η δωδεκάδα της Εθνικής θα αποτελείται από τις: Πασαδόροι: Ιωάννα Λεωνίδου –Νικολίνα Σπύρου (Απόλλων), Λίμπερο: Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Ελένη Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ), Κεντρικές: Ιορδάνους Άνδρη, Κατερίνα Ζακχαίου, Κατερίνα Λάμπρου (Ανόρθωσις Πετ.), Ακραίες: Έμιλυ Δημητρίου (Αναγέννηση Δ.), Ασπασία Χ’’’Χριστοδούλου (Άρης Πολεμίου), Ράνια Στυλιανού (Απόλλων), Ελένη Κολοκοτρώνη (Ανόρθωσις), Διαγώνια: Μαρίνα Κολοκοτρώνη (Ανόρθωσις).

Τελετή λήξης και επιστροφή

Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η τελετή λήξης όπου θα γίνουν και οι βραβεύσεις στων διακριθέντων παικτριών σε κάθε κατηγορία. Η αναχώρηση της Εθνικής για την Κύπρο είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 26 Μαϊου 2016.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ