1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-05-2016 20:16

Έπιασε δουλειά ο Κουτουλέας στην Κύπρο

Η άφιξη στην Κύπρο του Ελλαδίτη ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των εθνικών ομάδωνBeachVolley σε όλες τις κατηγορίες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των Εθνικών το καλοκαίρι.
Αποκορύφωμα αποτελεί η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 27 -31 Ιουλίου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Ο κ. Κουτουλέας αφίχθηκε στις 19:00  το βράδυ της Πέμπτης και τον παρέλαβε ο διευθυντής BeachVolleyτης ΚΟΠΕ Λίνος Πετρίδης. Ακολούθως, ο κ. Κουτουλέας μετέβη στη Λεμεσό όπου συναντήθηκε με τους αθλητές σε μια πρώτη γνωριμία.

Εδώ και ημέρες άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ενόπλων που θα συμμετάσχει με δυο ομάδες στο Πανευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΣΙΣΜ που θα διεξαχθεί στη Γερμανία αρχές Ιουλίου. 

Ταυτοχρόνως, οι Εθνικές θα συμμετάσχουν σε διάφορα διεθνή τουρνουά το καλοκαίρι και να λάβουν εμπειρίες με στόχο όμως και τη διάκριση. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται αγώνες στην Τουρκία και στη Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία των Εθνικών διεξάγεται στις ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις BeachVolleyστη Λεμεσό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ