1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2016 11:15

Πρεμιέρα με νίκη οι νεανίδες της Κύπρου

Σούπερ πρεμιέρα για την Εθνική Νεανίδων Κύπρου  στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που άρχισαν την Παρασκευή 01 Απριλίου στο Εδιμβούργο. Οι παίκτριες του Πέτρου Πατσιά έκαναν επίδειξη δύναμης και κέρδισαν την Βόρειο Ιρλανδία μέσα σε 58 λεπτά με 3-0 σετ.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η ομάδα ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και πήρε τεράστιες διαφορές από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Το μπλοκ και η υποδοχή δούλεψε άψογα με συνέπεια οι Βορειοιρλανδές να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και στα τρία σετ η Κύπρος ανάγκασε τις αντιπάλους σε μονοψήφιο σκορ (15-03, 15-08,15-05). Επόμενος αντίπαλος για τις Νεάνιδες το Σάββατο στις 15:00 ώρα Κύπρου το Λουξεμβούργο.

B. Ιρλανδία(Γουέδερς): O’Ρίλι, Μακ Κλαρ, Χέγκαρτι, ΜακΜπέρνι, Γκίμπσον ,Ρόλινς , Λίμπερο: ΜακΚόρμικ. Αλλαγές: Γκίλμορ, Ρος,Χολλ.
Κύπρος (Π. Πατσιάς): Tτουλιά (3π.), Χ’’Κωνστάντα (12π.), Κωνσταντίνου (2π.),Θεοτή (4π),Δημητρίου (10π., Ζακχαίου (6π.). Λίμπερο: Λεωνίδου (75% υποδοχή). Αλλαγές: Κακουρή (6π.),      Κωνσταντινίδου (2π.), Στυλιανού (6π.), Κολοκοτρώνη (4π.). Λίμπερο: Κωνσταντίνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ