1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2016 14:01

Επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία για το Παραλίμνι

Η Ε.Ν. Παραλιμνίου θα βρίσκεται στα σαλόνια της Α Κατηγορίας αφού μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Β Κατηγορία κέρδισε ξανά την άνοδό της. Μετά από ντεμαράζ οι Παραλιμνίτες κέρδισαν το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών κερδίζοντας στο ντέρμπι ανόδου την Τετάρτη την Ολυμπιάδα Ν. μέσα στο γήπεδο του Γυμνασίου Ακροπόλεως την Ολυμπιάδα με 0-3 σετ.
Η Ενωση ήταν ανώτερη στον αγώνα, ενώ κατόρθωσε να ανατρέψει τα δεδομένα στο δεύτερο σετ όταν έχανε με 22-24 και το ανέτρεψε παίρνοντας το κρίσιμο σετ με 25-27 κάνοντας το 0-2 στο καθοριστικό δεύτερο σετ. Στο τρίτο σετ η Ενωση ήταν ανώτερη κερδίζοντας με 19-25 και εξασφάλισε νίκη ανόδου.

Ο προπονητής της Ε.Ν.Παραλιμνίου Ζόραν Λούκοβιτς μετά τη νίκη ανόδου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια τον αγώνα και όπως είπε πλέον στο Παραλίμνι σκέφτονται τη συμμετοχή στην Α Κατηγορία όπου στόχος είναι «να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, με στόχο την παραμονή». Σημειώνεται ότι την περίοδο 2014-15 η Ε.Ν.Παραλιμνίου τερμάτισε στην τελευταία θέση στο Πρωτάθλημα Α Κατηγορίας με μόλις ένα βαθμό.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Ν. Πάρης Σάββα μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είπε ότι η ομάδα του προσπάθησε όμως έχασε από μια ομάδα που διαθέτει στη σύνθεσή ττης τέσσερεις ξένους. Ο κ. Σάββα είπε ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος που χάθηκε το δεύτερο σετ. Πλέον σύμφωνα με τον κ. Σάββα, η ομάδα του σκέφτεται το θεσμό του Κυπέλλου όπου στόχος είναι η κατάκτησή του.

Ολυμπιάδα Ν. (Π. Σάββα):Λοϊζου, Πάρπας, Αναστασιάδης, Χαραλάμπους, Καπνίσης, Βυρίδης. Λίμπερο: Ευριπίδου. Αλλαγές: Αριστοκλέους, Τσαγγαρίδης, Φωτιάδης).
Ε.Ν.Παραλιμνίου (Ζ.Λούκοβιτς): Σπαρτιάτης Ο.,Λ. Λόντσαρ, Στογιάνοφ, Λούκοβιτς, Φ. Σπαρτιάτης, Ερωτοκρίτου, Χαραλάμπους, Ν. Λόντσαρ. Λίμπερο: Σάρδαλος. Αλλαγές: Σπ. Σπαρτιάτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ