1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2016 17:39

Ξεχωρίζει το ντέρμπι της τριάδας

Η αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τέσσερεις αγώνες για την 14η αγωνιστική  όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες Ολυμπιάδας Ν. – Ανόρθωσης και Transbunker ΑΕΛ – Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου  αφού οι Βαρωσιώτισσες και οι Λεμεσιανές διεκδικούν ην Τρίτη θέση με δεδομένο ότι τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός στη βαθμολογία.

Στους άλλους δυο αγώνες της ημέρας ο πρωτοπόρος Prestige Απόλλων ταξιδεύει στο Πολέμι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη, ενώ η Τεχνοοικία ΑΕΚ φιλοξενεί το ΘΟΙ Αυγόρου. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 19:30 και ο αγώνας Transbunker ΑΕΛ – Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου στις 20:00. Αναλυτικά:

Γηπ. ΑΕΛ: Transbunker ΑΕΛ – Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου

Η Transbunker ΑΕΛ μετά από την ήττα από την Ανόρθωση την περασμένη αγωνιστική θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να παραμείνει στην τρίτη θέση ενόψει των πλέι –οφς. Από την άλλη, η ομάδα της Ε.Ν.Α.ΑΘ. πάει στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι για να παλέψει.

Ο Ρώσος προπονητής της Transbunker ΑΕΛ Μιχαήλ Ολμετσένκο έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του. Η αρχηγός Σάντρα Παύλου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η ομάδα βλέπει σοβαρά τον αγώνα αφού η Ε.Ν.Α.ΑΘ. διαθέτει έμπειρες παίκτριες και προπονήτρια, ενώ θέλουν να διατηρήσουν την τρίτη θέση.

Η Ε.Ν.Α.ΑΘ πάει στο γήπεδο της ΑΕΛ με στόχο το καλύτερο, αφού η κόουτς Αλεξία Ροτσίδου δεν έχει στη διάθεσή της την Αμερικανίδα Ράσελ Κούπερ που αποχώρησε και την τραυματία αρχηγό Παντελίτσα Αραούζου. Η κ. Ροτσίδου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είπε ότι η Transbunker ΑΕΛ είναι το φαβορί, ενώ θα επιδιώξει να χρησιμοποιήσει νεαρές παίκτριες.

Γηπ. Γυμν. Ακροπόλεως: Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωσις

Η Ανόρθωσις η οποία έχει κίνητρο για την κατάληψη της τρίτης θέσης θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι σε μια Ολυμπιάδα που στην έδρα της δυσκολεύει τους αντιπάλους.

Οι Νεαπολίτισσες της Μαίρη Μακλάσκι παρά τα κενά που έχουν θέλουν την καλή παρουσία στην έδρα τους. Αμφίβολη για τον αγώνα είναι η αρχηγός Άντρη Ψιλογένη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η προπονήτρια Μαίρη Μακλάσκι μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είπε ότι η Ανόρθωσις κάνει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί. Η ομάδα της όπως είπε θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Η Ανόρθωσις πάει στην Ακρόπολη για τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για την τρίτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, ενώ μέχρι στιγμής πέτυχε τρεις νίκες επί της Ολυμπιάδας (δυο στο Κύπελλο).

«Κίτιον»: Τεχνοοικία ΑΕΚ – ΘΟΙ Αυγόρου

Στο «Κίτιον» η Τεχνοοικία ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στο ΘΟΙ Αυγόρου που θα μεταβεί στη Λάρνακα για να παίξει σωστό βόλεϊ και ότι προκύψει.

Η κόουτς των «κιτρινοπρασίνων» Ρούλα Κατσαμπή προετοιμάζει την ομάδα της ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου της άλλης Τετάρτης με τον Prestige Απόλλων και των πλέι-οφς και ο αγώνας θεωρείται χρήσιμος. Η κ. Κατσαμπή δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι οι παίκτριές πρέπει να αντικρίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα, ενώ το παιχνίδι είναι ένα γερό τεστ για τη συνέχεια. Η πασαδόρος Δέσποινα Κωνσταντίνου θα βρίσκεται στη διάθεση της κ. Κατσαμπή.

Οι «μελανόλευκες» του Αυγόρου θα επιδιώξουν την καλή εμφάνιση γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τις ίδιες. Η αρχηγός Ελένη Μιχαήλ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «θα πάμε στη Λάρνακα για μια καλή παρουσία, αφού δεν έχουμε ούτε προβλήματα τραυματισμών». Η αρχηγός του ΘΟΙ οριοθέτησε και τον στόχο της ομάδας της στα πλέι-οφς που είναι η πέμπτη θέση.

Γηπ. Πολεμίου: Αρης Πολεμ. - Prestige Απόλλων

Οι πρωτοπόρες θα πάνε στο Πολέμι με στόχο την 14η νίκη και να συγκεντρωθούν στον ημιτελικό της άλλης Τετάρτης με την Τεχνοοικία ΑΕΚ στη Λεμεσό. Ο Άρης έχει στόχο να διεκδικήσει όσους περισσότερους πόντους μπορεί μέσα από καλό βόλεϊ και με σύμμαχο το γήπεδό του.

Η διεθνής κεντρική του Prestige Απόλλωνα Άντρη Ιορδάνους είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τους ημιτελικούς με την Τεχνοοικία ΑΕΚ και τα πλέι –οφς». Ενόψει του αγώνα στο Πολέμι ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.

Ο γηπεδούχος Άρης Πολεμίου θα δώσει άλλη μια μάχη με στόχο το καλύτερο. Η αρχηγός Μαρία Χ’’Χριστοδούλου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είπε ότι «απέναντι σε μια τέτοια ομάδα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και να πάρουν εμπειρίες οι νεαρές μας παίκτριες».

Βαθμολογία

1. Απόλλων 39 (40-2)
2. ΑΕΚ Λάρνακας 33 (34-7)
3. ΑΕΛ 24 (26-18)
4. Ανόρθωσις 23 (25-18)
5. ΕΝ Αγ. Αθανασίου 14 (18-29)
6. Ολυμπιάδα Ν. 12 (15-29)
7. ΘΟΙ Αυγόρου 11 (16-32)
8. Άρης Πολεμίου 0 (1-39)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ