1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2016 16:06

Ενδιαφέρον στην κορυφή και στην... ουρά

Ένας αγώνας στα ψηλά και ένας αγώνας στα χαμηλά ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που είναι ορισμένη την Τετάρτη στις 19:30.
O αγώνας Ανόρθωσις – Τεχνοοικίια ΑΕΚ στο ΑΤΙ και Άρη Πολεμίου – Ολυμπιάδας στο Γήπεδο Πολεμίου προκαλούν το ενδιαφέρον αφού στον πρώτο αγώνα θα διεκδικήσουν τη νίκη δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν και στο δεύτερο το αποτέλεσμά του θα ξεκαθαρίσει ή θα δώσει παράταση στο θέμα παραμονής. Στους άλλους δυο αγώνες υπάρχει το μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι μεταξύ Prestige Απόλλων – E.Ν. Αγ. Αθανασίου στο γήπεδο του Απόλλωνα με ξεκάθαρο φαβορί τις πρωτοπόρες, ενώ στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ υποδέχεται την Transbunker ΑΕΛ. Αναλυτικά:

Ανόρθωσις – Tεχνοοικία ΑΕΚ (ΑΤΙ)

Οι φίλοι του βόλεϊ που θα βρεθούν στο ΑΤΙ είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσουν ωραίο θέαμα από δυο ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά. Η Ανόρθωσις βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που έδειξε και στον αγώνα με τον Prestige Απόλλωνα και την εμφάνισή της στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε 25-14. Από την άλλη η Τεχνοοικία ΑΕΚ πάει στη Λευκωσία με νέα προπονήτρια την Ρούλα Κατσαμπή και νέα ψυχολογία.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιαννάκης Χριστοφόρου που έχρισε φαβορί την Τεχνοοικία ΑΕΚ λόγω και της παρουσίας νέου προπονητή στον πάγκο, πονοκεφαλιάζει για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην προπόνηση της Δευτέρας οι Κατερίνα Γιασουμή, Φωτεινή Ιωάννου και Βάσω Ριαλά. Και οι τρεις όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αγωνιστούν.

Οι «κιτρινοπράσινες» πάνε στη Λευκωσία για το τρίποντο ώστε να συνεχίσουν το κυνήγι του Prestige Απόλλωνα. Η νέα προπονήτρια Ρούλα Κατσαμπή από την περασμένη Παρασκευή που ανέλαβε και επίσημα προσπαθεί να δώσει το στίγμα της στην ομάδα και είναι σίγουρο ότι στο ΑΤΙ η Τεχνοοικία ΑΕΚ θα έχει νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Η λίμπερο της ομάδας Ελένη Μοσφιλιώτη μιλώντας στην ιιστοσελίδα της ΚΟΠΕ έκανε αναφορά στην αλλαγή που έγινε στην ομάδα της λέγοντας ότι αυτή φάνηκε στον τρόπο προπόνησης. Για τον αγώνα με την Ανόρθωση η Μοσφιλιώτη είπε ότι στόχος είναι το τρίποντο αρκεί η ομάδα τηςνα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Το ευχάριστο για την κα Κατσαμπή ότι στην πρώτη της αποστολή θα έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή της.

Αρης Πολεμίου – Ολυμπιάδα Ν. (Γήπεδο Πολεμίου)

Το ντέρμπι της ουράς προκαλεί ενδιαφέρον έστω και εάν υπάρχει διαφορά επτά βαθμών μεταξύ των δυο ομάδων. Ο γηπεδούχος Αρης θα τα παίξει όλα για όλα για να αποσπάσει τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ η Ολυμπιάδα θέλει νίκη για να ξεγνοιάσει.

Στο Πολέμι επικρατεί κινητοποίηση για τον αγώνα με στόχο η ομάδα του Άρη να έχει βοήθεια την Τετάρτη από τον κόσμο. Ο κόουτς Γιώργος Χαραλάμπους μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η ομάδα του θα κάνει προσπάθεια για τη νίκη. Μοναδικό πρόβλημα για τις Πολεμίτισσες οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο γήπεδό τους.

Η Ολυμπιάδα θα κάνει το μακρινό ταξίδι των δυόμισι ωρών στο Πολέμι για να πάρει τη νίκη που ίσως σηματοδοτήσει τη σωτηρία της. Η ομάδα προετοιμάστηκε σοβαρά για τον αγώνα και ο κόουτς Χριστόδουλος Σιαντρής προβληματίζεται μόνο για τις πιθανές απουσίες κάποιων παικτριών που έχουν υποχρεώσεις με εξετάσεις στα κολέγιά τους.

Prestige Απόλλων – E.Ν. Αγ. Αθανασίου (Γήπ. Απόλλων)

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Prestιge Απόλλων και ειδικά στο γήπεδό του έχει τον πρώτο λόγο. Από την άλλη, η Ε.Ν. Α.ΑΘ. πάει στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η εμφάνιση στον αγώνα με την Ανόρθωση και ο τρόπος που χάθηκε το τρίτο σετ σχολιάστηκε από τους φίλους του βόλεϊ αλλά στη «γαλάζια» ομάδα αποτελεί παρελθόν το παιχνίδι. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης συζήτησε την τελευταία εβδομάδα με τις παίκτριές του τον αγώνα με στόχο να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα η τραυματίας Άντρη Ιορδάνους η οποία ακόμα δεν είναι έτοιμη να επανέλθει. Η διεθνής Κατερίνα Ζακχαίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ παραδέχθηκε ότι η ομάδα της είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά τόνισε ότι η ομάδα της πρέπει να αγωνιστεί συγκεντρωμένα στον αγώνα κόντρα στην E.Ν. Αγ. Αθανασίου.

Σε άνοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Ε.Ν.Α.ΑΘ. και μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Β Γύρο. Στην ομάδα του Αγ. Αθανασίου έχουν γνώση των δυσκολιών του αγώνα και θα προσπαθήσουν για μια καλή εμφάνιση. Αυτό εξάλλου, επισήμανε και η λίμπερο της ομάδας Λώρα Χ’’ Κυριάκου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ. Η κόουτς Αλεξία Ροτσίδου αντιμετωπίζει τον τραυματισμό της αρχηγού Παντελίτσας Αραούζου.

ΘΟΙ Αυγόρου – Transbunker ΑΕΛ (Τεχν. Σχολή Αυγόρου)

Ενδιαφέρον αγώνας έστω και εάν η Transbunker ΑΕΛ παρουσιάζεται το φαβορί της αναμέτρησης αναμένεται να διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου μεταξύ του ΘΟΙ και της Λεμεσιανής ομάδας.

Οι «μελανόλευκες» του Αυγόρου στοχεύουν την καλή εμφάνιση και τη νίκη γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο κόουτς Λούης Νοβάκοφ προβληματίζεται για την πασαδόρο Ειρήνη Χαραλάμπους που έχει ίωση.

Η Trransbunker ΑΕΛ από την άλλη πάει στο Αυγόρου για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Prestige Απόλλωνα. Στον αγώνα με τον Άρη Πολεμίου ο Ρώσος προπονητής Μ. Ολμετσένκο ξεκούρασε τις βασικές του γι’αυτό η ομάδα του θα παρουσιαστεί με φρεσκάδα στον αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ