1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2015 11:08

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ

Με τέσσερεις αγώνες άρχισε την Τετάρτη το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Πετοσφαίρισης Γυναικών    Α’ Κατηγορίας. Στο σημαντικότερο αγώνα της ημέρας  η ΑΕΛ αντιμετώπισε την ομάδα της Τεχνοοικία ΑΕΚ στο γήπεδο της . Η ομάδα της Λάρνακας καλύτερη κέρδισε με 3 -0 παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.
 Στο πρώτο σετ η Transbunker ΑΕΛ ξεκίνησε με ενθουσιασμό αλλά σταδιακά η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και ξέφυγε στο σκορ (17-11), όμως η ΑΕΛ με την ένθερμη συμπαράσταση 100 περίπου οπαδών της κατάφερε να ισοφαρίσει (23-23). Η μεγάλη όμως προσπάθεια της Transbunker  ΑΕΛ καταστράφηκε με δύο απανωτά λάθη και το σετ κατέληξε στην Τεχνοοικία ΑΕΚ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ παίχθηκε πολύ καλύτερο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες γεγονός που μετέτρεψε το σετ σε αμφίρροπο και ισοδύναμο. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ πήρε αρχικά το προβάδισμα αλλά η αντίδραση της Transbunker ΑΕΛ έφερε αποτέλεσμα παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ 16-14. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες τα ‘έδωσαν όλα για την κατάκτηση του σετ. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ελαφρύ προβάδισμα το οποίο συντηρούσε και  πήρε το σετ με 25-21.

Μάχη έγινε στο τρίτο σετ με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν (7 -8, 15 -16). Τελικά, η Τεχνοοικία ΑΕΚ πιο αποφασιστική στα τελευταία στάδια κέρδισε με 25 – 21 και πήρε τη νίκη με 3-0.


TransbunkerΑΕΛ(Ομελτσένκο):Τσακαταρασβίλι, Παύλου, Λεζένκινα, Σουκχορίκοβα, Στ.Κωνσταντίνου, Κουδουνά (λίμπερο) Ταλιαδώρου
Τεχνοοικία ΑΕΚ(Π.Κωνσταντίνου):Δ.Κωνσταντίνου, Βοϊτζίνοβιτς, Δημητρίου, Τραϊκόβσκα, Τόμιτς, Χαραλάμπους, (λίμπερο) Μοσφιλιώτη


ΘΟΙ Αυγόρου –Prestige Απόλλων  0 -3

Στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου ο Prestige Απόλλωνας  κέρδισε το τοπικό  ΘΟΙ με 3- 0 σετ. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και πήρε τα τρία σετ με 25 – 15, 25 -13 και  25 – 16.

ΘΟΙ Αυγόρου(Λούης Νοβάκοφ Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Οθωνος, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου (λίμπερο) Δ.Κούτα
PrestigeΑπόλλων(Γιαπάνης):Φρέντς, Χουντίμα, Ζακχαίου, Κις, Χατζηκωστάντα, Ιορδάνους, (λίμπερο) Στεφάνου, (Στυλιανού, Μανίταρου).


Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 3 -0

Στο  Γυμνάσιο Ακροπόλεως η νεοφώτιστη Ολυμπιάδα πέτυχε ίσως μια από τις πιο σημαντικές της νίκες αφού κέρδισε την Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου με 3 -0. Η ομάδα της Νεάπολης εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο σετ τον τραυματισμό της Αμερικανίδας Ράσελ Κούπερ και είχε το  πάνω χέρι κερδίζοντας με 25 – 17. 

Στα αρχικά στάδια του δεύτερου σετ η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της αλλά η Ολυμπιάδα αντέδρασε και πήρε το σετ με 25 – 22. Στο ίδιο μοτίβο  συνεχίστηκε το τρίτο σετ με την  ομάδα του Χριστόδουλου Σιαντρή να κερδίζει με 25 – 21 και τον  αγώνα με 3 -0.

Ολυμπιάδα(Σιαντρής):Πέτρου, Χριστοδούλου, Χαραλάμπους, Α.Σταύρου, Ε.Πέτρου, Παπαγιάννη (λίμπερο) Στ.Σταύρου. (Μακλάσκι, Ψιλογένη, Πόπα).
ΕΝΑΑΘ (Ροτσίδου): Ταβέλλα, Κοβάλιοβα, Κωνσταντίνου, Κούπερ, Αραούζου, Χριστοφόρου (λίμπερο) Χατζήκυριακου  (Νιόκκα, Ιωάννου).




Αρης Πολεμίου – Ανόρθωση 0 -3

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της και η Ανόρθωση η οποία κέρδισε στο Πολέμι την τοπική ομάδα του Άρη με 3 -0. Η ομάδα του  Γιαννάκη Χριστοφόρου ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε άνετα το πρώτο σετ με 25 – 6. Η ομάδα του Πολεμίου εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο σετ αλλά η Ανόρθωση κέρδισε και πάλι με 25 – 14. Το τρίτο σετ δεν διέφερε από τα άλλα δυο με την Ανόρθωση να κερδίζει με 25- 19 και να παίρνει την πρώτη της νίκη στη φετινή περίοδο.

Αρης Πολ(Γ.Χαραλάμπους):Ρ.Κουππή, Χατζηευσταθίου, Πεγειώτη, Αντωνίου, Χαραλάμπους, Μ.Κουππή (λίμπερο) Χατζηχριστοδούλου  (Ανδρέου, Αντωνίου)
Ανόρθωσις(Χριστοφόρου): Ριαλά, Οικονομίδου, Κ.Γιασουμή, Φ.Ιωάννου,Νύστρομ, Μπρατούχινα (λίμπερο) Δαυίδ (Κωνσταντίνου, Ν. Γιασουμή).




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



1.

Ανόρθωσις

1

1

0

3-0

3

2.

Απόλλων

1

1

0

3-0

3

3.

Ολυμπιάδα Ν.

1

1

0

3-0

3

4.

ΑΕΚ Λάρνακας

1

1

0

3-0

3

5.

ΑΕΛ

1

0

1

0-3

0

6.

Ε.Ν.Αγ.Αθανασίου

1

0

1

0-3

0

7.

ΘΟΙ Αυγόρου

1

0

1

0-3

0

8.

Αρης Πολεμίου

1

0

1

0-3

0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ