1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2015 11:13

Με το δεξί η... τριάδα της Κύπρου

Με τρεις αγώνες άρχισε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Στο σημαντικότερο αγώνα της ημέρας η Ανόρθωση κέρδισε μέσα στο Θεμιστόκλειο την Pokka ΑΕΚ Καραβά με 3- 0. Στο Λευκόθεο το ΑΠΟΕΛ έκανε την ανατροπή κερδίζοντας με 3 - 2 την Αναγέννηση Δερύνειας ενώ έχανε με 2-0.

Στον αγώνα που έγινε στο Γήπεδο των Λατσιών η Ομόνοια κέρδισε εύκολα τον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών με 3- 0.

Πειστική νίκη από την «Κυρία»Στον αγώνα που έγινε στο Θεμιστόκλειο η Ανόρθωση ήταν καλύτερη από την PokkaΑΕΚ Καραβά στα δυο από τα τρία σετ. Μόνο στο τελευταίο η ομάδα του Χόρχε Καννεστράτσι προέβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά η «Κυρία» καλύτερη στα σημεία κέρδισε 26 – 24.



Τα σετ: 25 – 23, 25 – 14, 26 - 24

Ανόρθωση (Μάριος Κοντός): Γκουλέ, Κολάς, Δημητρίου, Μιχαήλοβιτς,  Γκράτσκι,  Χρυσοστόμου (Λίμπερο), Γ. Κοντός. Π. Χρυσοστόμου.

PokkaΑΕΚ Καραβά(Χόρχε Καννεστράτσι): Χριστοφή, Κνέζεβιτς, Αντωνιάδης, Χουόζας, Ράμμα, Χατζηδαμιανού (Λίμπερο), (Ράντιτς, Χατζηφιλίππου, Αχιλλέως, Χατζηβασίλη, Β. Αχιλλέως – Λίμπερο).



Εύκολη νίκη για Ομόνοια

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ομόνοια κέρδισε πολύ εύκολα την νεοφώτιστη ομάδα του Καποδίστριας Eθνικού Λατσιών με 3 – 0. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες κερδίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες τη φιλότιμη ομάδα του Νίκου Ιωάννου.

Τα σετ:  10 – 25, 18 – 25, 16 -25

Εθνικός Λατσιών(Νίκος Ιωάννου): Χατζηαθανασίου, Κουλέντης, Προύσσάλης, Χαριδήμου, Μιχαήλ Κ.,Νικηφόρου – Λίμπερο ( Τοφή, , Κυρίλοφ, Βραχίμης, Μάτσας, Γεροσήμου, Γαλανάκης).

Ομόνοια(Σάββας Σάββα): Τούλιο, Πετρακίδης Σ., Πετρακίδης Α., Παφίτης, Μπρούνο, Αντωνίου (Λίμπερο) – Αποστόλου, Αδάμου, Σπανιάς.



Δραματκή νίκη του ΑΠΟΕΛ 
Δραματικός σε εξέλιξη και επεισοδιακός ήταν ο αγώνας που έγινε στο Λευκόθεο ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Αναγέννηση Δερύνειας. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να ισοφαρίσει σε 2 -2 ένα χαμένο αγώνα αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.


Οι  Δερυνειώτες ήταν πολύ καλύτεροι στα δυο πρώτα σετ τα οποία κέρδισαν με 25 – 21 και 25 – 15. Στο τρίτο σετ το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε μειώνοντας το σκορ σε 2 – 1. Στο τέταρτο σετ το ΑΠΟΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κερδίζοντας με 25 – 21. Το πέμπτο σετ ήταν επεισοδιακό, αφού  ενώ το σκορ ήταν 13 -12 μια διαιτητική απόφαση προκάλεσε εκνευρισμό και διακοπή του αγώνα. Τελικά, το ΑΠΟΕΛ  επικράτησε με 18 – 16 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3 -2.

ΑΠΟΕΛ(Μ. Παμπακάς): Κοζλόφσκι, Χατζηπαύλου, Τζόρτζεβιτς, Χαλουμής, Ευσταθίου, Χόπερ, Παντελή – Λίμπερο

Αναγέννηση(Αντώνης Κωνσταντίνου): Στέκκας, Πράια, Ντουβάρτσι, Αρμενάκης, Ττόφιας, Νικόλοφ, Ζάνης – Λίμπερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ