1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-09-2015 14:02

Σούπερ Καπ και ξεκινά το πρωτάθλημα στην Κύπρο

Παρουσία εκπροσώπων των σωματείων πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο οι κληρώσεις του κυπριακού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών και γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς έκανε αναφορά στον αγωνιστικό προγραμματισμό της Ομοσπονδίας. Το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ ανδρών θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου 2015 μεταξύ της πρωταθλήτριας, Ομόνοιας και στη κυπελλούχου Α.Ε. Καραβά. Το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2015 μεταξύ της νταμπλούχου ομάδας του Απόλλωνα και της φιναλίστ του Κυπέλλου, Α.Ε.Κ. Λάρνακας.

Το πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας ανδρών θα αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου 2015 και των γυναικών στις 21 Οκτωβρίου 2015. Με το τέλος του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανδρών και γυναικών. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του κυπέλλου και στη συνέχεια θα αρχίσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας αλλά και της ομάδας που θα πάει διαβάθμιση.

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών (16 Οκτωβρίου 2015) θα διεξαχθούν οι ακόλουθες συναντήσεις:

Νέα Σαλαμίνα – Παφιακός
Εθνικός Λατσιών – Ομόνοια
ΑΠΟΕΛ – Αναγέννηση Δερύνειας
Ανόρθωσις – ΑΕ Καραβά

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών (21 Οκτωβρίου 2015) θα διεξαχθούν οι ακόλουθες συναντήσεις:

ΑΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας
Ολυμπιάδα Ν. – Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου
Αρης Πολεμίου – Ανόρθωσις

ΘΟΙ Αυγόρου - Απόλλων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ