1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-10-2014 13:25

Φιλανθρωπικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο

Το πρωτάθλημα Beach-Volley του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου έχει καθιερωθεί ως η ετήσια φιλανθρωπική / αθλητική εκδήλωση του Επιμελητηρίου όλα τα έσοδα του οποίου διατίθενται για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου ‘Ένα Όνειρο, Μία Ευχή’ ο οποίος πραγματοποιεί ευχές παιδιών στην Κύπρο που πάσχουν από καρκίνο.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, μέσα στα πλαίσια της διαχρονικής κοινωνικό-οικονομικής και φιλανθρωπικής προσφοράς του, διοργανώνει αυτή την Εκδήλωση με τεραστία επιτυχία από το 1998 και τα καθαρά έσοδα που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτό ξεπερνούν τις €100,000.

Η μεγάλη συμμετοχή των Εταιρειών-Μελών του Επιμελητηρίου και του προσωπικού τους σε όλα τα πρωταθλήματα Beach-Volley, επιδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον της Ναυτιλιακής Κοινότητας να συμβάλει οικονομικά για ένα καλό σκοπό. Το Φιλανθρωπικό αυτό Πρωτάθλημα προσφέρει επίσης την ευκαιρία στους υπαλλήλους των εταιρειών του Επιμελητηρίου, να απολαύσουν ένα φιλικό ανταγωνισμό και μια όμορφη οικογενειακή κοινωνική εκδήλωση.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της για αυτό το φιλανθρωπικό σκοπό αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για σκοπούς διαιτησίας και ως εκ τούτου το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο αναγνωρίζει και χαιρετίζει τη σημαντική αυτή συνεισφορά της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ