1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2014 12:42

Κληρώνει άνδρες και γυναίκες η Κύπρος

H Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα "Ευ αγωνίζεσθαι" στο Ολυμπιακό μέγαρο και ώρα 5.15μ.μ. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Α κατηγορίας ανδρών και γυναικών της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-15. 

Στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών συμμετέχουν φέτος οι ομάδες ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ, ΠΑΦΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΕΛ και Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. η αγωνιστική περίοδος στους άνδρες θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου 2014 με τον καθιερωμένο αγώνα ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσις - Ομόνοια. Το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας ανδρών θα αρχίσει στις 24 Οκτωβρίου 2014 και θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή.

Στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών συμμετέχουν φέτος οι ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΑΕΛ, Ε.Ν.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ, ΠΑΦΙΑΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ. Η αγωνιστική περίοδος στις γυναίκες θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου 2014 με τον αγώνα ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ μεταξύ των ομάδων Απόλλων - ΑΕΚ Λάρνακας. Το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας γυναικών θα αρχίσει στις 22 Οκτωβρίου 2014 και θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη. Ολοι οι αγώνες τόσο στην κατηγορία ανδρών όσο και στην κατηγορία γυναικών θα αρχίζουν στις 7.30μ.μ.

Οι προγραμματισμένες για μεθαύριο Τετάρτη 3.9.2014 κληρώσεις των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Β΄Κατηγορίας ανδρών και γυναικών αναβάλλονται και θα διεξαχθούν σε ημερομηνία και ώρα που θα ορίσει αργότερα η ΚΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ