1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 14:01

«Φιλική» νίκη για ΑΠΟΕΛ

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σπύρος Κυπριανού στην  Λεμεσό το ΑΠΟΕΛ επικράτησε της περσινής πρωταθλήτριας Νέας Σαλαμίνας με 2-1 και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με μοναχά ένα ξένο μιας και οι άλλοι δύο που θα αποτελούν την τριάδα δεν αφίχθησαν ακόμα στην Κύπρο. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα και ήταν ισορροπημένος με το ΑΠΟΕΛ να παίρνει το πρώτο σέτ με 25-22. Στο δεύτερο σετ παρόλο που πήγαινε πόντο με πόντο η ομάδα της Αμμοχώστου πιο συγκεντρωμένη στο τέλος του κατάφερε να το κατακτήσει με 25-21.

Παρόμοιο σκηνικό και στο 3ο σετ, όπου τελικά το ΑΠΟΕΛ στα τελευταία του στάδια ξέφυγε και το κέρδισε και αυτό με 25-23.

Λόγω των γεμάτων σετ αλλά και του γεγονότος πως οι παίκτες είναι καταπονημένοι από την  προετοιμασία, το τέταρτο σετ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού οι δύο προπονητές Κώστας Παναγίδης και Ζάρκο Ριστόσκι αποφάσισαν από κοινού να σημάνουν το τέλος του αγώνα για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και ενώ η Σαλαμίνα βρισκόταν μπροστά με 15-11.

Να θυμίσουμε πως στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ Β΄προπονητής και παράλληλα έχει την στατιστική κάλυψη της κυπριακής ομάδας ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Ζ. Ριστόσκι): Αχιλλέως, Δημητρίου, Παφίτης, Αδάμου, Milovanovic, Πετρακκίδης, Χρήστου (λ), Ριστόσκι, Ζηκάκης, Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μιχαηλ (λ2)

ΑΠΟΕΛ (Κ. Παναγίδης): Χαλλούμης, Χάσικος, Ευσταθίου, Τοφή, Januzovic, Φράγκου, Παντελή (λ), Χ΄΄Παύλου, Σπανιάς, Παναγίδης Α.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ