1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-03-2018 17:16

Ζωλασταθιάδης: «Αν μια ομάδα ήταν κουρασμένη, αυτή ήταν ο Αίαντας»

Με δήλωσή του volleynews.gr, ο προπονητής του Αίαντα Ευόσμου, Ηλίας Ζωλασταθιάδης αναφέρθησε σε όσους υποβάθμισαν την προσπάθεια των αθλητριών του που πήραν έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό. 

«Με ιδιαίτερη έκπληξη είδα μέρος του Τύπου και κάποιον συναδέλφων να επικεντρώνονται στην κούραση του Ολυμπιακού για το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τον Αίαντα. Πρώτος εγώ, δηλώσω δημόσια τα τελευταία τρία χρόνια ότι η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μία πολυτέλεια στο πρωτάθλημά μας και σαφώς η καλύτερα στελεχωμένη και οργανωμένη. Εξαιρετικός προπονητής, Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες. Όμως, πιστέψτε με αν μία ομάδα ήταν κουρασμένη, αυτή ήταν η δικιά μου. Είναι πολύ δύσκολο να έρθεις όταν μπορείς στην προπόνηση μετά από 10ωρα ορθοστασίας στην εργασία σου, γιατί δεν αμοίβεσαι αποκλειστικά για να παίζεις βόλεϊ. Να έρχεσαι προπόνηση μετά από συνεχόμενα ξενύχτια διαβάσματος για να μπορέσεις να κάνεις ίσως τρεις προπονήσεις την εβδομάδα.

Είναι πολύ διαφορετικό όταν η μοναδική "μεγάλη" αθλήτρια σε ηλικία να ψάχνει που να αφήσει το παιδί της μετά την δουλειά της για να μπορέσει να κάνει το πολύ μία ώρα προπόνηση. Και όλα αυτά παίζοντας καλύτερα σε ένα παιχνίδι γιατί ήθελες να νικήσεις, να κλέψεις λίγο από τη λάμψη μίας ομάδας που την επόμενη εβδομάδα έχει ραντεβού με την ευρωπαίκή ιστορία της. Είναι τόσο κακό ένα απόγευμα να θέλεις να κάνεις και εσύ μία υπέρβαση; Να συντηρήσεις λόγω τέτοιων αγώνων την μοναδικότητα του αθλητισμού; Να κάνεις το απίστευτο πιστευτό; Ναι λοιπόν, η κουρασμένη ομάδα ήταν ο Αίαντας, ο οποίος λόγω ελιπέστατης προπόνησης δεν έχει καταφέρει να τελειώσει όπως θέλει κάποια σετ και αυτό έχει φέρει βαθμολογικές απώλειες.

Η καλύτερη ομάδα χθες ήταν η δική μας, όχι γιατί είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, απλά γιατί μόνο για εχθές ήμασταν καλύτεροι. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τι πραγματικά συνέβη. Όσοι δεν ήταν, μπορούν να δουν στο σάιτ του συλλόγου τον αγώνα για να δουν πως μπορεί μία ομάδα να αυτοκτονήσει αγωνιστικά. Αλλά και καλύτεροι να μην ήμασταν, για όποιον θέλει να το δει αλλιώς, ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ κουρασμένες ομάδες. Σε μία ομάδα που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τις πιο κουρασμένες της αθλήτριες και σε μία ομάδα που ήταν κάποιες αθλήτριες είναι κουρασμένες, απλά είναι κουρασμένες. Εκτός και αν όλοι όσοι παρακολουθούν και γράφουν για επαγγελματικό βόλεϊ, δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει, ειδικά με τις ομάδες της επαρχίας. Για ακόμη μία φορά να ευχηθώ στον Ολυμπιακό κάθε μα κάθε επιτυχία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ