1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2017 18:35

Ιστορική πειραιώτικη μονομαχία στην Καλλιθέα

Οι δύο από τους τρεις και πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» είναι οι δύο ομάδες του Περαιά, ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός και θα μονομαχήσουν στην κορυφαία κατηγορία μετά από 27 χρόνια σε αναμέτρηση που θα γίνει στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας (3η αγωνιστική, 11/11, 20.00, Διαιτητές: Αγγελίδης, Μουλά Λ.).
Για τον Εθνικό είναι ένας ξεχωριστός αγώνας καθώς για πρώτη φορά υποδέχεται τον Ολυμπιακό όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Σάκης Ψάρρας έκανε λόγο για συμβολικό και ιστορικό αγώνα αφού στην επιστροφή της ομάδας του στην VolleyLeague θα παίξει με τον συμπολίτη, σε έναν αγώνα γιορτή.

Ο Ολυμπιακός μετά το αλάνθαστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να περάσει νικηφόρα και από την Καλλιθέα απέναντι στον συμπολίτη του. Η ομάδα του Μουνιόθ θέλει να ανεβάσει ρυθμούς αφού 11 μέρες αργότερα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Τσάλεντζ Καπ, ενώ αμέσως μετά φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ