1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2017 16:12

Νίκη και... fair play ζητά ο Αίας

Είναι ο αγώνας της σεζόν για τη ομάδα της Θεσσαλονίκης που με νίκη με 3-0 ή 3-1 εξασφαλίζει την παραμονή αφού έχουν διαφορά ενός βαθμού από τη Θέτιδα Βούλας που υπέρτερει σε υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το Μαρκόπουλο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ενώ εδώ και καιρό δεν έχει στην διάθεσή του την Πούλι Κλέιν.



«Ίσως επικρατήσει η λογική και το fair play»

«Έχουμε τα συνηθισμένα μικροπροβλήματα… Στρεσαριστήκαμε ξαφνικά λόγω διαφόρων καταστάσεων, αλλά ίσως στο τέλος επικρατήσει η λογική, η θέληση για fair play και κυλήσουν όλα ομαλά», δήλωσε ο τεχνικός του Αίαντα Ηλίας Ζωλασταθιάδης.

Ο προπονητής του Μαρκόπουλου Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «Δείξαμε όλο το χρόνο μια σοβαρότητα σε όλους τους τομείς και τώρα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δεν αλλάζει αυτό που μας χαρακτηρίζει όλη τη σεζόν, δηλαδή το να παίζουμε καλά και να διεκδικούμε το κάθε παιχνίδι. Παρά την απώλεια της Πούλι δείξαμε και στο Κύπελλο και στα προηγούμενα ματς ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί, αν και παίζουμε με τη μισή ομάδα να είναι νεάνιδες. Εμείς πάμε στην Θεσσαλονίκη να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς να ασχολούμαστε με τον περίγυρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ