1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2017 19:33

Μία τούρτα για τον Σεπέδα

Μετά τις ευχές του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, οι πρώτην συμπαίκες του Ρολάντο Σεπέδα, έκοψαν τούρτά για να γενέθλια του Κουβανού, στέλνοντας του τις δικές τους ευχές να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού είναι στη φυλακή με αφορμή την εμπλοκή του στο σκάνδαλο απόπειρας βιασμού μίας Φινλανδής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

«Μετά τις ευχές της Διοίκησης, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου έστειλαν και αυτοί το δικό τους μήνυμα στο φίλο και πρώην συμπαίκτη τους Rolando Cepeda Abreu.

Συγκεκριμένα, πριν από την προπόνηση και παρόλο που ο Rolando δεν ήταν μαζί τους, έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα που ετοίμασαν για τα γενέθλιά του.

Ευχές όλων, είναι να ξεπεράσει σύντομα τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του επιστρέφοντας στην οικογένειά του χαρούμενος και Υγιής!

Παράλληλα του υποσχέθηκαν ένα δώρο, για το οποίο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να το αποκτήσουν. Αυτό δεν είναι άλλο παρά το Κύπελλο!

Κουράγιο Rolando!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κωνσταντίνο Τσάφη και το ζαχαροπλαστείο Ρεσινιώτου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ