1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-01-2017 13:58

Πιάνει δουλειά η Παναχαϊκή, φεύγουν Δημητριάδης και Ρεκ

Η Παναχαϊκή επιστρέφει στις προπονήσεις και προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League. Οι πατρινοί θα αγωνιστούν την Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του β΄ γύρου.

 

 

Επίσης εντός της  εβδομάδας, η ομάδα θα προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον πασαδόρο Μανόλη Δημητριάδη και τον Βραζιλιάνο κεντρικό Πέδρο Ρεκ.

 

4 σχόλια

  • Comment Link Tzitzi Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 18:07 posted by Tzitzi

    Με Κορδο στον παγκο θα παει τραινο στο δευτερο γυρο η ομαδα

  • Comment Link ANTONHS Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 09:03 posted by ANTONHS

    Ο Δημητριαδης παει Συρο να ξεκουρασει και λιγο τον (ιδιοτροπο) Ιταλο.

  • Comment Link ΒΑΛΗΣ Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 19:46 posted by ΒΑΛΗΣ

    Οι Δημητριαδης και Ρεκ δυστυχώς "σέρνουν" το χορότων αποχωρήσεων. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Βλέπω Μ. Ρουμελιώτη ακραίο και Κορδό 2ο πασαδόρο και να παίρνει τα ταιμ αουτ απο τον αγωνιστικο χώρο, με 1ο τον Χριστιά.

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 12:08 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα έχει την περσινή πορεία του ΑΡΗ στον δεύτερο γύρο. Καμία νίκη και υποβιβασμό με τον κίνδυνο διάλυσης, αφού του χρόνου δεν μπορεί να λέγετε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
    Σήμερα αποχωρεί και ο ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ λόγο οικονομικών προβλημάτων και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και στα Διοικητικά. Ξέρεις Κώστα;
    Πάντως πασαδόρο στην θέση του Δημητριάδη βρήκε. Θα επανέλθει είτε ο ΧΡΙΣΤΙΑΣ ξανά στην ενεργό δράση είτε θα προτείνουν στον ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ να βοηθήσει την προσπάθεια Σωτηρίας.
    Νίκο δώσε την ομάδα τώρα στην ταμία της ΕΣΠΕΠ, που τη ζήτησε, για να φέρει τους Οικονομικούς παράγοντες από τον Βορά που την θέλουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ