1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2016 13:41

Να τι συμφώνησαν οι "τέσσερις"

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, συμφώνησαν σχεδόν σε όλα οι τέσσερις υποψήφιοι για τις εκλογές, που θα γίνουν οριστικά το ΣΑΒΒΑΤΟ.

1. Οι τέσσερις υποψήφιοι θα μιλήσουν από 15 λεπτά, ενώ οι υποψήφιοι για την ΕΟΕ θα πάρουν ένα επιπλέον τρίλεπτο.

2. Από κάθε παράταξη θα μιλήσουν 5 υποψήφιοι και απεριόριστος αριθμός από τους μη υποψήφιους.

3. Κάθε παράταξη θα έχει έναν εκπρόσωπο στην εφορευτική επιτροπή και ένα νομικό σύμβουλο, ενώ κατά την καταμέτρηση μπορούν να παρευρεθούν και οι πρόεδροι.

4. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα έχουν κόκκινο στυλό(οι ψηφοφόροι θα χρησιμοποιούν μπλε) για να μη παρατηρηθεί το φαινόμενο του παρελθόντος, να βάζουν σταυρούς σε δικούς τους υποψήφιους.

Όλα εξάλλου συγκλίνουν, ότι για πρόεδρος της γενικής συνέλευσης προορίζεται κοινή συναινέσει ο καθηγητής της Νομικής Θράκης, ο Τάσος Τριανταφύλλου της Θέτιδας Βούλας.

Σημείο τριβής υπήρξε για το αν θα δοθούν ψηφοδέλτια την Παρασκευή και το θέμα θα διευθετηθεί στη δεύτερη συνάντηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα.

ΥΓ1: Οι εκλογές θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ και όχι τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή όπως συνηθιζόταν στο παρελθόν.

ΥΓ2: Το volleynews θα αναρτήσει ως το τέλος της Πέμπτης τις συνεντεύξεις που θα αλιεύσει από το διαδίκτυο, ή θα παραλάβει στο mailτου. Την Παρασκευή θα δημοσιεύσει μόνο ανακοινώσεις από τις τέσσερις παρατάξεις, ενώ αν θα χρειασθούν επαναληπτικές εκλογές θα εφαρμόσει διαφορετική πολιτική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ