1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-09-2016 10:18

Περιμένει τον Άλμπο ο ΠΑΟ, κατατέθηκε το δελτίο της Παρασκάκη

Καλά είναι τα νέα για τον Κουβανό Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, αφού έγινε ο πρώτος που αφέθηκε ελεύθερος, πριν ολοκληρωθεί η δίκη των 6 που κατηγορούνται για βιασμό. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αφού δεν υπάρχει πλέον λόγος κράτησής του, όπως αναφέρουν τα φινλανδικά μέσα.


Αντίθετα οι Γκαβιλάν, Κάλβο, Σεπέδα, Λουίς Σόσα, και Ουριάρτε παραμένουν υπό κράτηση από τις αρχές και αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο φυλάκισης από δύο έως δέκα ετών.

Θυμίζουμε ότι οι έξι Κουβανοί (πέντε πλέον) κατηγορούνται  ότι βίασαν μια γυναίκα στο Τάμπερε της Φινλανδίας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Λιγκ στις αρχές του Ιουλίου. Ο Άλμπο που αφέθηκε ελεύθερος δεν κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στην πράξη, αλλά ότι την γνώριζε αφού όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, εκείνος μαζί με τον Σόσα, την συνάντησαν έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και της πρότειναν να κάνει ένα μπάνιο. 

Όπως ενημερώνει η δικηγόρος του Άλμπο, ίσως και σήμερα να πάρει το διαβατήριό του και να φύγει από την Φινλανδία, ενώ για τους άλλους η απόφαση θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκος περιμένει τα νέα από την Κούβα, αφού υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθεί από την ομοσπονδία, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί για την απόκτηση του, αφού το κασέ του Πέπε Γκονζάλες είναι υψηλό και σταματήσαν οι διαπραγματεύσεις.

Το ανδρικό τμήμα εξάλλου εξασφάλισε τη χρησιμοποίηση του γυμναστηρίου της Κυψέλης, ενώ το γυναικείο κινείται μεταξύ ΜΕΤΣ και Σπόρτινγκ. Όσον αφορά τη Γιούλα Παρασκάκη,ο Παναθηναϊκός δεν παραδέχεται την απόκτηση της, αλλά έχει ήδη καταθέσει το δελτίο της στα μητρώα της ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ