1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 20:29

Καραμπέτσος: «Τα σωματεία παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, «Το βόλεϊ μπροστά», Γιώργος Καραμπέτσος μιλά για την ευκαιρία που έχουν τα σωματεία στις εκλογές τού Σαββάτου.
Δύο μήνες τώρα μιλώντας με τους παράγοντες των σωματείων διαπίστωσα πως υπήρχε μια αγανάκτηση και καταθέτοντας την υποψηφιότητά μας, βρήκαν την ευκαιρία να την εκφράσουν. Το Σάββατο, που θα γίνουν οι εκλογές και θα υπάρχει απαρτία, τους δίνεται πλέον η ευκαιρία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Και η παρουσία τους και η θετική τους ψήφος θα δώσει την δυνατότητα να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά.

2 σχόλια

  • Comment Link Tzitzi Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 13:42 posted by Tzitzi

    ΘΕΑΤΡΙΝΕ μηπως πρέπει να τα αφήσουμε στον κ. Μελισσουργό;

  • Comment Link ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 07:29 posted by ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ

    Κε Καραμπετσο και εσεις και οι Μαυροματης,Στουραιτης,αφηστε ηρεμα και ησυχα τα σωματεια και να ειστε σιγουροι οτι ξερουν τι θα κανουν..
    Σταματηστε να αλλαζετε φωτογραφιες και στασεις συνεχεια ωστε να φανειτε στιβαροι ηγετες και αποφασιστικοι αρχηγοι ωστε να πολεμησετε για το καλο του ΒΟΛΛΕΥ...
    Αυτα κατακτωνται με τις πραξεις ολα αυτα τα χρονια στο χωρο...Μεσα σε ενα μηνα δεν αλλαζει η αποψη μας για τον καθενα απο εσας..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ