1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2016 13:31

Μελισσουργός: «Αποδέχομαι την πρόταση συναίνεσης»

Ο Γιώργος Μελισσουργός ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την πρόταση συναίνεσης που είχε διατυπώσει ο Άγγελος Κυριακίδης. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος παράγοντας του Πανερυθραϊκού πριν από δυο μέρες είχε απευθύνει έκκληση προς τους 4 υποψηφίους για την προεδρεία της ΕΟΠΕ προκειμένου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ώστε να μην έχουν αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Με μοναδικό γνώμονα την αποφυγή μακράς διοικητικής αστάθειας και γιά το μακροπρόθεσμο καλό του Ελληνικού βόλεϊ, ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, οτι κατ'αρχήν ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ το σκεπτικό της ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ που διατύπωσε ο Αγγελλος Κυριακίδης.

Φυσικά υπάρχουν πολλά επί μέρους θέματα, λεπτομέρειες και διατυπώσεις που θα πρέπει να συμφωνηθούν, αλλά πιστεύω οτι αν πρυτανεύσει αφενός η κοινή λογική και αφετέρου η διάθεση βελτίωσης της κατάστασης στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ, τότε είμαι βέβαιος οτι θα επιτευχθεί ένα τεράστιο βήμα γιά το επιτυχημένο μέλλον του αθλήματος μας.

Για τους λόγους αυτούς, ΚΑΛΩ και τους ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, εάν, όπως δηλώνουν, βάζουν το βόλεϊ πάνω από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες, να προβούν άμεσα σε Δημόσια Τοποθέτηση τους επί της πρότασης, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και ενέργεια.

Γιώργος Μελισσουργός
Για την κίνηση VOLLEY 2012

Σχετικά άρθρα

  • Πασπάλας, το...κομπιούτερ της παράταξης Καραμπέτσου
    Ο Τάσος Πασπάλας είναι εκ των στελεχών της παράταξης Καραμπέτσου και προορίζεται για επιτελική θέση, λόγω της μόρφωσης και της συγκρότησης του, αφού ο πρόεδρος της Ένωσης Γαλατσίου συνεργάζεται στον τομέα της πληροφορικής με εταιρείες κολοσσούς σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • Οι βασικές θέσεις του Μελισσουργού
    Μετά τους 8 στόχους-πυλώνες που ανακοίνωσε η Κίνηση Volley 2012 στις 30/7/2016, τωρα συνεχίζει και ανακοινώνει τις βασικές της θέσεις για όλα τα θέματα του ελληνικού βόλει και μπητς βόλει. Δεσμεύεται δε για την συνέπεια στην τήρηση τους.
  • Παράταξη Μαυρομάτη: «Συνεχίζουμε για το βόλεϊ με Αρχές»

    Με το σύνθημα «Συνεχίζουμε για το βόλεϊ με Αρχές», η παράταξη του Αχιλλέα Μαυρομάτη για τις εκλογές της ΕΟΠΕ,  παρουσίασε τις βασικές ενότητες του προγράμματός της. Αναλυτικά:



  • Ορφανίδης, Κρίμπα, Κογκαλίδης και Καρράς στο πλευρό του Καραμπέτσου
    Άλλα τέσσερα άτομα συντάσσονται με τον Γιώργο Καραμπέτσο στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ. Ο πρόεδρος του Αίαντα Ευόσμου, Θεόφιλος Ορφανίδης, η πρόεδρος ΑΜΣ Κύνος Λιβανατών Χαραλαμπία Κρίμπα, ο Λευτέρης Κογκαλίδης, μέλος του ΔΑΣ Δραπετσώνας και της ΕΣΠΕΔΑ και ο παράγοντας του Απόλλωνα Αθηνών, Σπύρος Καρράς  στηρίζουν την παράταξη «Το βόλεϊ μπροστά».
  • Καραμπέτσος: «Τα σωματεία θα αποφασίσουν»
    Με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για συνεργασία με άλλες υποψηφίότητες στις εκλογές της ΕΟΠΕ, ο συνδυασμός «Το βόλεϊ μπροστά» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ