1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2016 00:28

Παίκτες του Ηρακλή: «Είμαστε μετέωροι και απογοητευμένοι»

Οι παίκτες του Ηρακλή απέστειλαν στο volleynews.gr την ακόλουθη ανακοίνωση όπου δημοσιοποιούν τα οικονομικά τους προβλήματα και καλούν την διοίκηση να καταβάλει προσπάθειες για να δώσει λύσεις.

 

Στα μέσα της εβδομάδας το μόνιμο θέμα συζήτησης στις προπονήσεις της ομάδας είναι το οικονομικό, ενώ την περασμένη Τρίτη δεν έγινε προπόνηση. Οι παίκτες τονίζουν πως «το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο» και πως στο εξής «ο καθένας θα πράξει αυτό που τον συμβουλεύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης». Η ανακοίνωση:

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν με όνειρα και προσδοκίες για μία νέα αρχή στον Ηρακλή και βάζοντας το μεγάλο στόχο της παραμονής που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο.
Παρά τις δύσκολίες, τον έντονο ανταγωνισμό και τις αντίξοες συνθήκες όλοι οι αθλητές του Ηρακλή βάλαμε πλάτη και πάνω απ΄όλα την ομάδα και την ιστορία του συλλόγου.
Από το καλοκαίρι κάναμε υπομονή χωρίς να δημοσιοποιηθεί το παραμικρό για τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά.
Δυστυχώς, όμως, τα οικονομικά και τα οργανωτικά προβλήματα έχουν αρχίσει και μας ξεπερνούν.
Κανείς δε μπορεί να διαχειριστεί πλέον την ανασφάλεια και την απογοήτευση αλλά και την αδυναμία να εκπληρώσει τις καθημερινές βιοποριστικές ανάγκες.
Εδώ και καιρό αισθανόμαστε πως παλεύουμε μόνοι μας για τη σωτηρία του Ηρακλή.
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου φτάσαμε ένα βήμα από την είσοδο μας στην πρώτη οκτάδα αλλά οι αντοχές μας και η υπομονή μας εξαντλήθηκαν.
Σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου κανείς αθλητής δεν είχε κουράγιο και διάθεση να κάνει προπόνηση.
Δεν απειλούμε κανέναν. Δημοσιοποιούμε για πρώτη φορά το πρόβλημα μας ως ύστατη προσπάθεια να βρεθούν λύσεις. Ζητάμε την κατανόηση του φίλαθλου κόσμου και των οπαδών του Ηρακλή.
Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο. Αισθανόμαστε μετέωροι και απογοητευμένοι και πλέον ο κάθε αθλητής θα πράξει αυτό που τον συμβουλεύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Ζητάμε ανταπόδοση του σεβασμού που έχουμε δείξει στο άθλημα και στον σύλλογο και καλούμε την διοίκηση να δώσει λύσεις και να μας ενημερώσει επίσημα για το τι πρόκειται να πράξει ώστε και εμείς ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι να πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις

Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ