1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2016 23:06

Σφραγίζει την πρόκριση στο κατάμεστο «Μ. Παρασκευόπουλος»

Άλλη μία χρυσή σελίδα στα κύπελλα Ευρώπης θέλει να γράψει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι εβρίτες υποδέχονται αύριο 27/1 στις 19.00 την σερβική Σπαρτάκ Λιγκ στην ρεβάνς των «16» του Challenge Cup.

Ο Εθνικός είχε επικρατήσει με 3-2 στην Σερβία και για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Αν ηττηθεί με 3-2 θα υπάρχει χρυσό σετ.

Εάν ο Εθνικός τα καταφέρει θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Σερβία, ο Εθνικός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Ιγκόρ Γκιουλέν. Απαντες στην ομάδα του Έβρου επιζητούν και χρειάζονται τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου και απευθύνουν κάλεσμα προς τους Αλεξανδρουπολίτες να γεμίσουν το γήπεδο και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μετά.

«Το παιχνίδι με την Σπάρτακ είναι δύσκολο αφού πρόκειται για και καλή και δουλεμένη ομάδα. Σίγουρα το υπέρ μας αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε. Όλοι μας θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Τον χρειαζόμαστε, θέλουμε να γίνει ο 7ος παίκτης μας» δήλωσε ο Κώστας Δαλακούρας.

Διαιτητές της συνάντησης Στόγιαν Μπάρεφ (Βουλγαρία) και Μπενόνε Βιζαν (Ρουμανία). Εισιτήρια θα προπωλούνται από το πρωί στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού (10.00-13.00).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ