1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-09-2015 13:34

Ατσιδαύτης:«Μας προβληματίζει ότι το πρωτάθλημα θα έχει εννέα ομάδες»

Η ιστορική ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και το SportsOnAir.gr βρέθηκε στο κλειστό των Βριλησσίων και μίλησε με τον προπονητή, Στέλιο Ατσιδαύτη.
Κόουτς νέα ομάδα, ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά;

«Όντως νέα ομάδα και νεανική αρκετά η ομάδα, με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, οι στόχοι μας είναι να κάνουμε όσο γίνεται πιο εύκολη την παραμονή μας στην κατηγορία και από κει και πέρα να πλασαριστούμε σε όσο δυνατόν ψηλότερη θέση».

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει με εννέα ομάδες στον όμιλό σας. Πόσο προβληματίζει το γεγονός αυτό;

«Σίγουρα πρέπει να μας προβληματίζει όλους αυτό το γεγονός, ότι έχουμε ένα πρωτάθλημα με εννέα ομάδες που σημαίνει ότι θα κάνουμε δεκαέξι αγωνιστικές μόνο και όσες περάσουν στις δύο πρώτες (θέσεις) θα παίξουν πλέι οφ για την άνοδο, είναι σίγουρα ένα πρόβλημα, γιατί τα παιδιά και οι ομάδες χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια.

Ίσως κάποια στιγμή θα έπρεπε η ΕΟΠΕ να σκεφτεί έναν άλλον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με μία Α2 κατηγορία που θα είναι πιο ανταγωνιστική, με λιγότερες ίσως ομάδες από ότι έχει τώρα έτσι ώστε να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Κρίνοντας από τα ρόστερ των ομάδων, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύεις πως υπάρχουν φαβορί και αν ναι ποια είναι αυτά;

«Πάντα σε ένα πρωτάθλημα όταν ξεκινάει, στην αρχή της χρονιάς υπάρχουν κάποια φαβορί που είναι ανάλογα με το τι μεταγραφές έχει κάνει η ομάδα, ανάλογα με τα ρόστερ δηλαδή.

Από εκεί και πέρα καμιά φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά κατά τη διάρκεια της σεζόν, μπορεί να έχουμε τραυματισμούς, μπορεί κάποιες ομάδες να μην αποδώσουν αυτά που περιμένουμε, μπορεί κάποιες άλλες ομάδες να πάνε καλύτερα, να βρουν μια καλύτερη χημεία, σίγουρα η κατηγορία μας έχει δύο φαβορί θεωρώ, την Θέτιδα Βούλας και τον Ηλυσιακό.

Η Θέτιδα με πολύ καλές αθλήτριες και έμπειρες, ο Ηλυσιακός που χρόνια τώρα είναι μία ίδια ομάδα, κάνει μικρές αλλαγές κάθε χρόνο και είναι πιο έτοιμη, υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες που είναι καλές, νομίζω και ο Ηρακλής Κηφισιάς θα είναι ανταγωνιστικός και η Αγία Παρασκευή και το Αιγάλεω, υπάρχουν καλές ομάδες. Γενικά ο όμιλος αυτός θεωρώ πως είναι πιο δύσκολος από τον άλλον».

Sportsonair.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ