1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2015 13:50

Σούπερ πρόταση από Ντουμπάι για τον Γκόμεζ

Δεν έφθανε στην διοίκηση του ΠΑΟΚ το πρώτο «όχι» του Ερνάντο Γκόμεζ στην προσφορά που του έκανε, έρχεται τώρα super πρόταση από το Ντουμπάι να κάνει ακόμη πιο σύνθετη την παραμονή του «μπόμπερ» στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


 Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ομάδα από το χλιδάτο Ντουμπάι του προσφέρει για συμβόλαιο ενός έτους το ποσό των 150 χιλιάδων Ευρώ, ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ τόσο την πρώτη προσφορά του ΠΑΟΚ όσο όμως και τα οικονομικά «θέλω» του «Χάρι». Οι Σαουδάραβες είναι γνωστό βέβαια ότι για να καταφέρουν να δελεάσουν παίκτες από την Ευρώπη προσφέρουν τεράστια χρηματικά ποσά. Όμως οι περισσότεροι παίκτες για να προτιμήσουν τα πρωταθλήματα που βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα πρέπει να μην έχουν καλές οικονομικές προτάσεις από Ευρώπη ή να έχουν στερέψει από φιλοδοξίες. Το καλό λοιπόν για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Γκόμεζ έχει ως φιλοδοξία να παίξει στο Champions League ενώ και η βελτιωμένη οικονομική πρόταση που θα του κάνει την επόμενη εβδομάδα μπορεί και να πλησιάζει την δική του. Όπως και να έχει πάντως το θέμα Γκόμεζ είναι το πρώτο στην ατζέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να κρατήσουν τον «Χάρι» στην Θεσσαλονίκη υλοποιώντας έτσι και την επιθυμία των φίλων της ομάδας τους.

Πηγή: Στο Φιλέ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ