1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2015 17:29

Ασπιώτης: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις με χαμόγελο»

Σε μια απολαυστική συνέντευξη που έδωσε ο Άκης Ασπιώτης για λογαριασμό της επίσημης ιστοσελίδας του Παμβοχαϊκού έστειλε μήνυμα προς όλο τον κόσμο τονίζοντας πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με χαμόγελο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Σίγουρα η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε να πάρει τη νίκη μετά το 2-2, βρέθηκε πίσω με δύο σετ στη συνέχεια να παίζει καλύτερα και ισοφάρισε, κάποιες λεπτομέρειες όμως στο τάι μπρέικ, αν και προηγήθηκε, έκριναν την αναμέτρηση και ήρθε η ήττα.

Για τη συνέχεια και για τα νέα δεδομένα αφού η ομάδα είναι πλέον μακριά από τους αρχικούς της στόχους: Ο αρχικός στόχος ήταν ο Παμβοχαϊκός να βρίσκεται στην 4αδα, πλεον αυτό δεν μπορεί να γίνει και αναζητά μια πολύ καλή θέση στην 8αδα. Τα παιδιά κάνουν υπομονή, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθούν για το καλύτερο.

Από τον ίδιο τι περιμένουμε; Εγώ έχω ένα δύσκολο καλοκαίρι μπροστά μου στην προσπάθειά μου να επανέλθω και εφόσον αυτό γίνει τότε θα μπορώ να μιλήσω και πάλι μέσα στο γήπεδο.

Για το οτι αντιμέτωπίζει πλεον την κατάσταση αυτή με χαμόγελο: Μετά από δύο τραυματισμούς σοβαρούς μαθαίνεις, δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω. Η ψυχολογία είναι το 50% σε έναν τραυματισμό ώστε να επανέλθεις πιο γρήγορα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις με χαμόγελο.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο που έχει κακή ψυχολογία: Δεν υπάρχει κακή ψυχολογία, υπάρχει αυτό που φτιάχνεις εσύ. Όσο φτιάχνεις την ψυχολογία σου, δεν υπάρχει κακή μέρα, δεν υπάρχει κακή τύχη, δεν υπάρχει τίποτα, εμείς φτιάχνουμε τη μέρα μας, το αύριο, το μέλλον, το παρόν, όλα.

Για τον κόσμο του Παμβοχαϊκού: Χάρηκα πάρα πολύ σήμερα που είδα τον κόσμο δίπλα στην ομάδα του Παμβοχαϊκού και ελπίζω να είναι έτσι σε κάθε παιχνίδι γιατί τα παιδιά χρειάζονται στήριξη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ