1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-12-2014 19:55

Με νέο ξένο ο Φοίνικας υποδέχεται τον Άρη

Με τον Φοίνικα να έχει την υπεροχή σε νίκες, η ομάδα της Σύρου φιλοξενεί τον Άρη σε μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20/12 στις 19:00.
Ο Φοίνικας προέρχεται από την εκτός νίκη του επί του Παμβοχαϊκού και μία εξαιρετική εμφάνιση που τον την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς, που τον ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε περίπτωση απώλειας βαθμών από την Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό, ο Φοίνικας βρίσκεται πολύ κοντά στην τετράδα.
Το «πειρατικό» θα παρουσιαστεί ενισχυμένο με έναν ακόμα ξένο παίκτη στο «πλήρωμα» του. Πρόκειται για τον Λετονό ακραίο Ρέινς Πέκμανς (6 Ιουνίου 1993, 2.01) που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Άρη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Άρης στοχεύει στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και στην δεύτερη εκτός έδρας. Ο Γιώργος Γιάτσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Αμερικανό κεντρικό, Κόνορ Ντόκερτι , ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στη Σύρο θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα. Η διοίκηση του Άρη κάνει προσπάθειες να τον κρατήσει αλλά ο Αμερικανός έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στις ΗΠΑ την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου.
Στις 15 αναμετρήσεις που έχουν γίνει από τη σεζόν 2008-09 οπότε και ο Φοίνικας Σύρου ανέβηκε στην Volleyleague η ομάδα των Κυκλάδων προηγείται στις νίκες με 10-5.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βουδούρης και Νικολόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ