1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2014 21:17

Παλέντζας: «Απαγορεύεται να μην υπάρχει ο Ηρακλής στην Α1»

Ο Νίκος Παλέντζας επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια και πάλι στον Ηρακλή. Την ομάδα που πρωτοέπαιξε και ουσιαστικά έφτιαξε το όνομά του στο χώρο.

Ο Ελληνας διαγώνιος παραχώρησε συνέντευξη στην «BlueArena» και μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος, τον ηγετικό ρόλο που θα έχει, την παρέα που ενώθηκε και πάλι, αλλά και για τον κόσμο του συλλόγου.

-Ξανά στον Ηρακλή μετά από χρόνια σε μία κατηγορία άγνωστη για την ομάδα. Πως νιώθεις που αποτελείς μέλος αυτή της ομάδας…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε έναν σύλλογο που έχει τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Ηρακλής, μια οργανωμένη ομάδα με πολλούς τίτλους. Μόνο χαρά νιώθω».

-Γνωρίζεις πως ο ρόλος σου είναι κομβικός στην ομάδα και αποκτήθηκες για να ηγηθείς αυτής της προσπάθειας. Πόσο έτοιμος είσαι να το καταφέρεις;

«Δεν το κοιτάω έτσι. Αν με ένοιαζε αυτό τότε θα επέλεγα να κάνω κάποιο ατομικό άθλημα. Το βόλει είναι ομαδικό άθλημα και όταν πετυχαίνεις μερίδιο έχουν όλοι. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εγώ θέλω να δω και πάλι τον Ηρακλή εκεί που ανήκει. Απαγορεύεται να μην υπάρχει Ηρακλής στην Α1 και να κάνει την διαφορά όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια».

-Οι πρώτες εντυπώσεις αυτό το διάστημα που είσαι και πάλι στην ομάδα;

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβετε πως τις Κυριακές οι άλλες ομάδες έχουν ρεπό και εμείς είμαστε στο γήπεδο και δουλεύουμε».

-Η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά. Νίκες στα φιλικά και μάλιστα με αντιπάλους από την Α1;

«Η ομάδα φτιάχτηκε για να αντιμετωπίζει ομάδας από την Α1 και να τις κερδίζει. Αν δει κανείς το ρόστερ μας θα παρατηρήσει πως είμαστε όλοι παιδιά που παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδε της Α1. Το όνομα του Ηρακλή, η κοινή παρέα και η επιθυμία να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές με αυτή τη φανέλα μας ένωσαν και είμαστε τώρα εδώ».

-Το μήνυμά σου στον κόσμο…

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που αγκαλιάζει αυτή τη προσπάθεια και φαίνεται ακόμα και από τα φιλικά που δώσαμε αυτές τις ημέρες. Ελπίζουμε όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα πιο ελκυστική την ομάδα και να υπάρχει γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι».

Bluearena.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΤΙΚΥΛΙΚΕΙΟΣ Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 07:25 posted by ΑΝΤΙΚΥΛΙΚΕΙΟΣ

    το ότι απαγορεύεται να μην υπάρχει ο Ηρακλής στην Α1 ισχύει όμως αυτοί που πρέπει να το καταλάβουν πρώτα είναι οι ας πούμε διοικούντες του Ηρακλή αφού διοίκηση είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει. Αυτοί λοιπόν που εκτελούν αυτά τα χρέη ανεπίσημα ας καταλάβουν ότι απαγορεύεται να μην υπάρχει Ηρακλής στην Α1 κι ας σηκωθούν να φύγουν για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει. Κύριος παράγοντας διάλυσης είναι αυτοί οι οποίοι επιμένουν να παριστάνουν κάτι που δεν είναι αποτρέποντας όλους τους άλλους που μπορούν να βοηθήσουν. Φίλοι ηρακληδείς και αγαπητοί αθλητές της ομάδας, η ομάδα δε θα επιστρέψει στην Α1 ότι κι αν νομίζετε κι ότι κι αν σας λένε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και θα είναι κρίμα να πάνε στράφι και οι δικές σας προσπάθειες. Με όλους αυτούς τους απίθανους που καμώνονται τους παράγοντες οι μόνη προοπτική είναι προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Σημειώστε την ημέρα που σας το λέω αυτό και να το θυμηθείτε. Το θέμα δεν είναι αγωνιστικό.Αν ήταν θα ήταν και απλό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ