1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2014 13:50

Ρουμελιώτης: «Σε τρία χρόνια η Παναχαϊκή θα βγει Ευρώπη»

Cannot find volleynews.v2/MEN/PANAXAIKH/2014-15 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PANAXAIKH/2014-15/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Πάτρα. Της Έφης Χρυσανθακοπούλου:

Για τον στόχο της επιστροφής στην Α1, το όνειρό του να οδηγήσει την Παναχαϊκή σε τρία χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια, για τη «ρήξη» του με τον Άρη Αγγελόπουλο, τα προβλήματα που προέκυψαν με τον κόσμο, τα λάθη που έγιναν, τις οικονομικές εκκρεμότητες και για άλλα πολλά μίλησε στον SportFmPatras 96,3 και στην Έφη Χρυσανθοπούλου ο πρόεδρος και παίκτης της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης.

«Δεν ήταν επιλογή μας να φύγει ο Άρης Αγγελόπουλος και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Για λόγους που είχαν να κάνουν και με το γιο του, φτάσαμε σε σημείο να έχουμε άλλη άποψη. Δεν ήρθαμε σε ρήξη αλλά αποφάσισε να φύγει. Δεν του κρατάω κακία αλλά δεν μας έχει πει τους λόγους και εγώ προσωπικά θα ήθελα να ακούσω τους λόγους που έφυγε», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ρουμελιώτης για τον προπονητή Άρη Αγγελόπουλο.

«Ήμαστε το φαβορί για επιστροφή στην Α1 κατηγορία και αυτός είναι ο στόχος μας. Ονειρεύομαι και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε, να βγάλουμε την Παναχαϊκή στην Ευρώπη σε τρία χρόνια από τώρα», ήταν το σχόλιο του έμπειρου παίκτη για τους στόχους των «κοκκινόμαυρων».

«Θέλουμε έναν ακραίο παίκτη λόγω της αποχώρησης του Πεφάνη. Πήραμε πίσω τον Θάνο Γεωργακόπουλο, ίσως ο Γιώργος Λυκούδης να στηριχτεί σε αυτόν είτε θα προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή», αποκάλυψε ο Νίκος Ρουμελιώτης για τα μεταγραφικά της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής.

«130.000 ευρώ θα χρειαστεί η ομάδα για να ανέβει κατηγορία», ήταν η γνωστοποίηση του φετινού μπάτζετ της Παναχαϊκής δια στόματος Νίκου Ρουμελιώτη που αναφέρθηκε ακόμα στις οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου, συμπληρώνοντας ότι, «…κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Νίκος Ρουμελιώτης άφησε χρέη στην Παναχαϊκή».

«Ο κόσμος και οι χορηγοί έδειξαν τη δυσανασχέτησή τους πέρσι. Βέβαια, είδαν στη συνέχεια την προσπάθεια που κάναμε. Πρέπει να απολογηθούμε στους χορηγούς για όσα συνέβησαν. Ο κόσμος ζητά και ζητούσε από το παρελθόν πολλά πράγματα, αυτό ισχύει σε όλα τα σωματεία. Θέλω να αναλογιστούν τι έχω κάνει εγώ, ο Άρης Αγγελόπουλος και η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Θέλω να μου πουν τι κακό έχω κάνει στην Παναχαϊκή; Δεν πείραξα καμία Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, δεν πείραξα τον κόσμο και δεν διέλυσα κανένα γήπεδο. Πραγματικά θα ήθελα να βγει κάποιος να μου πει εάν έχω κάνει έστω ένα κακό;», είπε μεταξύ άλλων για τον κόσμο και τους χορηγούς ο Πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων».

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη: ΕΔΩ

 

1 σχόλιο

  • Comment Link φιλαθλος Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 12:48 posted by φιλαθλος

    Ο Πεφανης σε ποια ομαδα πηγε ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ