1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 21:48

Καβαθά: «Η Σαντορίνη πρωταγωνίστρια»

Το νέο απόκτημα του ΑΟ Θήρας, Άννα Καβαθά φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Alpha και μίλησε για την μεταγραφής και για τις φιλοδοξίες της ομάδας. 
Η ομάδα της Σαντορίνης υπάρχει τα τελευταία 3 χρόνια, έχει ανέβει όλες τις κατηγορίες και θέλει σταδιακά να μείνει στην Α1 γυναικών και να πρωταγωνιστήσει.

Η πρόταση ήταν πολύ καλή γιατί μου δίνει την δυνατότητα να κάνω σωστή δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα μπει στην τετράδα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να κάνουμε καλή δουλειά. Πιστεύω ότι για να έχει ανέβει όλες τις κατηγορίες με την ίδια προπονήτρια θα κάνει την δουλειά που πρέπει.

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά φεύγω από την Αθήνα. Όμως και στην Αθήνα όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, κλείνεσαι στον χώρο σου και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Δύο μέρες που πήγα στην Σαντορίνη μου φάνηκε απίστευτη. Νομίζω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα.Για μένα είναι ό,τι καλύτερο γιατί θα είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που αγαπώ.

Με την Τένεβα ήμασταν συμπαίκτριες στον Ολυμπιακό δύο χρόνια. Είναι μια αθλήτρια που αγαπώ και εκτιμώ και θα κάνουμε καλή παρέα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ampali Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 19:03 posted by ampali

    Μην λες πολλά λογάκια.... εκτίθεσαι.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ