1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2014 13:50

Το δάκρυ του Τόρρες

Ο Τζούλιαν Γκαρθία Τόρες προέβη σε αποκαλύψεις μιλώντας στην πατρίδα του και στο  blog  «El sexto set». Με αφορμή την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ο Ισπανός κεντρικός αναφέρθηκε στις προοπτικές της ΑΕΚ, στα δικά του σχέδια, στη σχέση του με τους οπαδούς και στην πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του στο βόλεϊ.


-Για το αν περίμενε έναν τίτλο πηγαίνοντας σε μια νεοφώτιστη ομάδα:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φανταστεί ότι με την πρώτη ευκαιρία θα παίρναμε έναν τίτλο. Ήξερα ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήξερα τις αντίπαλες ομάδες και όλοι μου έλεγαν ότι ήταν πολύ δύσκολο να πάρει η ομάδα μας έναν τίτλο φέτος. » 

-Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Το κοινό μας είναι εντυπωσιακό. Αρκετοί οπαδοί περιμένουν να μας δουν να βγαίνουμε από τα αποδυτήρια για να μας εμψυχώσουν.  Κατά τη διάρκεια της επίσημης προθέρμανσης ακούγεται ο ύμνος του συλλόγου και οι οπαδοί τραγουδούν κι επευφημούν. Οι οπαδοί μας είναι 95% άνδρες και στη διάρκεια του αγώνα φωνάζουν και τραγουδούν.  Πολλοί από αυτούς είναι γυμνοί από τη μέση και πάνω. Συχνά χωρίζονται σε δύο πλευρές, με τη μια να τραγουδά και την άλλη να απαντά αλλά δεν καταλαβαίνω τι λένε. Είναι ένα κοινό που σου αρέσει να παίζεις μπροστά του, επειδή κάνει πολύ θόρυβο».

-Για τις θετικές επιπτώσεις που φέρνει στο κλαμπ η κατάκτηση του Λιγκ Καπ:
«Μέχρι τώρα ο σύλλογος είχε παίξει σε ένα τελικό και τον είχε χάσει. Τώρα, με τον πρώτο τίτλο, που κέρδισε στην ιστορία του, όλα τα στελέχη είναι πολύ χαρούμενα και θέλουν να προετοιμάσουν ένα σχέδιο που φαίνεται ωραίο. Νομίζω ότι ο τίτλος αυτός θα φέρει πολλά θετικά πράγματα.  Από εδώ και πέρα η εικόνα του συλλόγου θα είναι διαφορετική από ό, τι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Το βόλεϊ της ΑΕΚ θα είναι σημείο αναφοράς». 

-Για την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι του:
«Παρά το γεγονός ότι η Αθήνα είναι μια μεγάλη πόλη, η ΑΕΚ έχει πολλούς οπαδούς. Με έχουν σταματήσει στο δρόμο ενώ υπάρχουν ακόμη φορές , που όταν περπατώ ακούω το όνομά μου. Επίσης, στη γειτονιά που μένω γίνεται λαϊκή αγορά την Παρασκευή. Λοιπόν, σχεδόν όλοι στους πάγκους είναι ΑΕΚ και μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, μου έδωσαν πολλά συγχαρητήρια  και ακόμη φρούτα και λαχανικά.»

-Για τους στόχους της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της σεζόν;
«Νομίζω ότι δεν πρέπει να χάσουμε τα μυαλά μας επειδή πήραμε ένα τίτλο. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι αλλά νομίζω ότι ο στόχος τη φετινή σεζόν πρέπει να είναι λίγο-πολύ ο ίδιος. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ σταθεροί στο παιχνίδι μας, αν φιλοδοξούμε να είμαστε μία από τις ομάδες-πρωταγωνίστριες στο πρωτάθλημα».
 
-Για τα σχέδιά του για το μέλλον:
«Είμαι πολύ καλά εδώ και νιώθω ότι με αγαπούν οι διοικούντες και οι οπαδοί. Ακόμα δεν έχω προσφορά από κανένα σύλλογο. Όλες μου τις αποφάσεις τις παίρνω σε συνεννόηση με τη Lorena (σ.σ: η γυναίκα του). Εμείς οι δύο συμφωνούμε ότι εδώ είναι πολύ καλά και θα μπορούσαμε να μείνουμε για ένα ή περισσότερα χρόνια». 

-Για την τελευταία φορά που έκλαψε στο βόλεϊ: 
«Κάποια δάκρυα μου ξέφυγαν την επομένη μετά την κατάκτηση του Λίγκ Καπ. Αυτός ο τίτλος ήταν τόσο ξεχωριστός για μένα».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ