1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2013 21:08

Το κοινωνικό πρόσωπο του Γ.Σ. Λαμία

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Γ.Σ.Λαμία για άλλη μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και πρωτοπορεί δίνοντας το παράδειγμα για όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας.

 
Σε μια κίνηση συμπαράστασης και βοήθειας στους συνανθρώπους μας παραπληγικούς αθλητές της ομάδος, προπονητές και μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή τον Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδος και παρέδωσαν αρκετές σακκούλες με πλαστικά καπάκια από χρησιμοποιημένες φιάλες νερού κ.λ.π. που είχαν συλλεγεί με φροντίδα του Συλλόγου μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδος.
 
Οι παραπάνω ποσότητες τις οποίες συγκεντρώνει ο Σύλλογος Παραπληγικών, παραδίδονται σε εταιρεία ανακύκλωσης και σε αντάλλαγμα προμηθεύεται δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια γιά τις ανάγκες των μελών του.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΓΣ Λαμία προσκάλεσε τα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών να παρακολουθήσουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Παναθηναικό που θα γίνει το Σάββατο 16.11.2013 σε ειδικά διαμορφωμένο γι'αυτούς χώρο στο Χαλκιοπούλειο.


Δείτε το video: ΕΔΩ
Διαβάστηκε 2329 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ