1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2024 22:18

Ο «μυστικός» δείπνος του Μίλωνα που θα τους ενώνει μια ζωή

Μία ονειρική χρονιά για την ομάδα του βόλεϊ ανδρών του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων δε θα μπορούσε παρά να έχει και ένα ονειρικό και οικογενειακό φινάλε.



Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης μαζί με τη διοίκηση του Τ.Α.Α. οργάνωσαν το αποχαιρετιστήριο δείπνο με τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνεργάτες και όλο το σταφ που είχε συμβολή στην επιτυχημένη χρονιά που έκλεισε με την 3η θέση στην κατάταξη της Volley League που είναι το καλύτερο πλασάρισμα μετά τα δύο πρωταθλήματα του 1962 και 1964. Επίσης, την 5η θέση στο CEV Cup και την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Όλοι οι συντελεστές της επιτυχημένης σεζόν κάθισαν μαζί για τελευταία φορά, αντάλλαξαν ευχές.

Ο Σάκης Ψάρρας ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του και τους συνεργάτες του. Ο Πέδρο Μολίνα που θα συνεχίσει στην γαλλική Παρί τόνισε πως έζησε τα δύο καλύτερα χρόνια στην καριέρα του όπως και ο Καναδός Λουκ Χερ που θα συνεχίσει στη γαλλική Ναρμπόν. «Ευχαριστώ τον Μίλωνα για την ευκαιρία.

«Έχω περάσει από πολλές ομάδες αλλά αυτό που έζησα στον Μίλωνα ήταν κάτι ξεχωριστό και θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει εάν θα συνεχίσω. Όταν το αποφασίσω θα πρέπει να είμαι σίγουρος και έτοιμος να δώσω αυτό που έδινε μέχρι τώρα, αλλιώς θα πάρω τη μεγάλη απόφαση», είπε ο 41χρονος Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

«Ο Μίλων με βοήθησε να μεγαλώσω ως αθλητής και ως άνθρωπος. Ελπίζω να τους έκανα περήφανους», είπε ο Λούκ Χερ. «Ευχαριστώ τον Μίλωνα για ότι μου πρόσφερε και τις ευκαιρίες που μου έδωσε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο Πέδρο Μολίνα και ο Πολουγιάν τόνισε: «Η δύναμη μας ήταν η ομάδα. Για αυτό πετύχαμε μεγάλα πράγματα. Καλή επιτυχία σε όσους μείνουν και όσους φύγουν», είπε ο Τίμοφι Πολουγιάν.

Μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση θα συνεχιστούν οι προπονήσεις για τους περισσότερους αθλητές, ενώ αναμένεται να γίνει συζήτηση με όλους για το εάν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους ή θα συνεχίσουν το αθλητικό τους ταξίδι σε άλλο σύλλογο. «Σύντομα θα ακούσετε τα νέα μας για τη νέα ομάδα. Όλο αυτό που κάναμε είναι ξεχωριστό και μεγάλο. Οφείλεται στη δουλειά και στους αθλητές. Θα μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας χωρίς υπερβολές και μεγαλοστομίες. Για άλλη μία φορά ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους αθλητές μου», δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας.

 

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ