1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2024 20:10

Το άστοχο καρφί του Τζούριτς και ο νέος Μίλωνας

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στην Νέα Σμύρνη ότι χάθηκε ένας τελικός Κυπέλλου με προβάδισμα 7-3, 9-6, 11-9 και στέκονται ιδιαίτερα στην φάση που έγινε μετά το 14-14, όταν ένα λάθος του Τζούριτς, καλύφθηκε από νέο λάθος του Μολίνα και το 15-14 μετατράπηκε σε 14-15.

Πω, πω, πω ένας τελικός Κυπέλλου!


Ο Τζούριτς στο 14-14 κάρφωσε άουτ, αλλά ο Μολίνα δεν πρόλαβε να τραβήξει το κορμί του και βρήκε πάνω του η μπάλα με τους συμπαίκτες του και τον πάγκο να τραβάνε τα μαλλιά τους. Ο Τζούριτς έγινε mvp, αλλά αν δεν υπήρχε ο Μολίνα μπορεί να ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξάλλου πρέπει να στηθεί εξ αρχής αφού εκτός από Χέερ, που πάει στην Ναρμπόν φεύγει και ο Μολίνα. Το καλό είναι ότι σκέφτεται να μείνει ο Γιορντάνοφ που ενώ έλεγε ότι θα αποχωρήσει από το βόλεϊ, μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό με την Λαμία μας είπε "θα δούμε, δεν είμαι σίγουρος".

Το άστοχο καρφί του Τζούριτς και ο νέος Μίλωνας

 

Έτσι ο Μίλωνας θέλει να κρατήσει τον Πολουγιάν, να προωθήσει στην εξάδα τον Νανόπουλο και να πάρει ξένο κεντρικό. Με την παραμονή του Γιορντάνοφ και την θετική απάντηση του Κοντοστάθη θα είναι πιο εύκολο να στηθεί νέα ανταγωνιστική ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ