1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2016 18:05

Μαρούλης: «Ο ώριμος Μελγκαρέχο, το... μηχανάκι Τσίροβιτς και ο Παναθηναϊκός που αλλάζει» (video)

Ο Θάνος Μαρούλης μετά την... συνάντηση του με τον Κόνραντ Γκούζντα μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για το που κρίθηκε ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη, για τον Ντάντε, για τα χαρακτηριστικά της εφετινής ομάδας του τριφυλλιού, τον Μελγκαρέχο και τον Τσίροβιτς.
Aποκαλύπτει γιατί είναι ξεχωριστό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο Ρέντη και απαντάει στο ερώτημα εάν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ή κάποιο άλλο τίτλο. Κάνει αναφορά στο Λιγκ Καπ και φυσικά για την Εθνική ομάδα και το τι επιθυμεί ο ίδιος από το βόλεϊ και τη ζωή του. Απολαύστε τον Θάνο Μαρούλη στο Volley League ΤV και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Ασημακόπουλο.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Καταρχήν ήταν ένα παιχνίδι που νίκησε ο Παναθηναϊκός, δεν το έχασε ο ΠΑΟΚ. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έπαιξε όπως μπορεί αλλά νομίζω ότι εμείς τους αναγκάσαμε με την συγκέντρωση μας και ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε την πίεση. Κυριαρχήσαμε στο σερβίς και στο μπλοκ-άμυνα και οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε λάθη. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, εκμεταλλευτήκαμε την ανετοιμότητα του Ντάντε αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι έτσι».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός τον τίτλο: «Η μέχρι στιγμής πορεία μας έχει δείξει ότι στεκόμαστε πολύ καλά. Έχουμε αντεπεξέλθει από την αρχή και η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί ψηλά. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάποιο τίτλο, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά αλλά μπορεί να κρατηθεί και στα ίδια επίπεδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι για εμάς.

Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός καλύτερο από περυσι: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και το δείχνει η βαθμολογική μας θέση. Έχουμε ποιοτικότερους ξένους, έχει πιο έμπειρους παίκτες».

Για τον Μελγκαρέχο: «Ξέρουμε ότι οι Κουβανοί όταν φεύγουν από τη χώρα τους θέλουν χρόνο προσαρμογής. Ειδικά ια τον Μελγκαρέχο που είναι 18 χρονών και μέχρι στιγμής δείχνει ωριμότητα. Μέχρι τώρα έχουμε ένα λαχείο στα χέρια μας, είναι καλό και σοβαρό παιδί και από την πρώτη μέρα είναι μαχητής. Σε λίγα χρόνια θεωρώ ότι θα τον βλέπουμε στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου».

Για τον Τσίροβιτς: «Ο Λαζάρ είναι ένα μηχανάκι, κάνει όλη την βρώμικη δουλειά. Νεαρός και αυτός και κάνει την αθόρυβη δουλειά που λέμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε ικανοί για όλα, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στο Ρέντη. Προερχόμαστε από ένα σερί νικών με μόνη κακή παρένθεση στο Βραχάτι και δείχνουμε μία σοβαρότητα. Τώρα παιχνίδι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού δεν μπορείς να περιμένεις κάτι συγκεκριμένο. Όπως το έχω ζήσει εγώ θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε αυτό το ντέρμπι με δύο καλές ομάδες. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και αυτή τη στιγμή βλέπουμε μετά από καιρό τις δύο ομάδες να είναι πρώτες στην βαθμολογία. Αυτό νομίζω στο γήπεδο θα φανεί ως κάτι πολύ καλό, να δούμε ένα παιχνίδι από τα παλιά».

Για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ: «Είναι διπλή η χαρά μας ως Παναθηναϊκός γιατί πάμε πρώτη φορά σε φάιναλ-4 Λιγκ Καπ. Η διοργάνωση έχει άλλο χαρακτήρα και όλες οι ομάδες κυνηγάνε τον τίτλο αυτόν. Επίσης βλέπουμε 4 ομάδες πολύ δυνατές, η βαθμολογία δείχνει ότι μέχρι τώρα είναι οι καλύτερες ομάδες και νομίζω ότι θα ζήσουμε αρκετές συγκινήσεις και θα κάνει καλό σε όλους μας».

Μια ευχή για τη σεζόν που τρέχει: «Υγεία να έχουμε πάνω απ'όλα. Νομίζω πως μέσα από όλες τις δυσκολίες, η αλλαγή του τρόπου σκέψη μας και οι ευκαιρίες που μπορούν να απρουσιαστούν μπορεί ο καθένας να τις δουλέψει και να βγει κάτι καλό. Γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι, εκτιμάμε πράγματα περισσότερα. Δεν μιλάω αποκλειστικά για τον αθλητισμό και το σημαντικό είναι να μην χάνουμε την αξιοπρέπειά μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω κάθε χρόνο να παρουσιάζομαι και καλύτερος. Να είμαι καλά στην υγεία μου και κάθε χρόνο θέλω να είμαστε ψηλότερα. Να είμαι στα πλάνα των Εθνικών ομάδων γιατί για μένα όταν κάνει επαγγελματίας δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από το να εκπροσωπείς την χώρα σου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ