1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 16:40

Το τσιφτετέλι των Παγιάν, Μαντέκα και το ζεϊμπέκικο του Μακρή (video)

Cannot find volleynews.v2/LEAGUE-CUP/2013-2014/glenti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/LEAGUE-CUP/2013-2014/glenti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στο νυχτερινό κέντρο «Mall» πιο γνωστό ως «pico» στην Αλεξανδρούπολη γλέντησαν οι παίκτες της ΑΕΚ την κατάκτηση του τίτλου στο League Cup. Η έξοδος ήταν προσφορά του προέδρου της ερασιτεχνικής Κωνσταντίνου Κωτσάτου ο οποίος εκτός από την σύζυγο του δεν αποχωρίζονταν το κύπελλο και το μετάλλιο που πήρε κατά τη διάρκεια της απονομής.

Την παράσταση έκλεψε ο Χόρχε Παγιάν που άνοιξε το χορό με τσιφτετέλι και μετά την πίστα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι μαζί με τον Γιάννη Μαντέκα. Οι παίκτες της ΑΕΚ αγκάλιαζαν και φιλούσαν το κύπελλο, ενώ ο Μάνος Μακρής πέρασε στην πίστα από το... τραπέζι για να χορέψει ήμουν το ζεϊμπέκικο «ήμουν πλουσιόπαιδο και με κατάντησες αλήτη».

Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου χειροκρότησαν τους παίκτες της ΑΕΚ αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους, ενώ οι μοναδικοί που απουσίασαν ήταν ο Τόρρες που θέλησε να ξεκουραστεί για να δει σήμερα τα παιδιά του και ο Πέτρογλου που προτίμησε να μείνει για λίγες ώρες με συγγενικά του πρόσωπα.

Διακριτική παρουσία είχαν και οι δύο προπονητές της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας, Στέφανος Νανάς οι οποίοι κάθισαν περίπου μία ώρα και αποχώρησαν αφήνοντας τους παίκτες να διασκεδάσουν.

 

 

Media













Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ