1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2022 22:27

Μονομαχία Κηφισιάς-Ολυμπιακού στο Ζηρίνειο με διαφορετικούς στόχους (28/4, 19:15, ΕΡΤ-3)

Tον τελευταίο τους αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα δώσουν ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς και ο Ολυμπιακός στο Ζηρίνειο με τους "ερυθρόλευκους" να αναζητούν τουλάχιστον έναν βαθμό για να κλειδώσουν την 2η θέση στο πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22. (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 10η αγωνιστική, Β φάση, 27/4, 19:15, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης). Για την Κηφισιά ο στόχος είναι μία καλή εμφάνιση στο φινάλε του πρωταθλήματος η οποία οριστικά θα συνοδευτεί με την 6η θέση στην κατάταξη που είναι άκρως τιμητική και δικαιώνει τη συνεπή πορεία της ομάδας με την πρώτη 6αδα από τη σεζόν 2013-14.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: "Θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση. Το μυαλό μας είναι στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό από τον Ολυμπιακό και το βλέμα μας είναι στην "επόμενη" ημέρα".

Ο πασαδόρος της ομάδας των βορείων προαστίων Σταύρος Κασαμπαλής ο οποίος τόνισε: «Πρόκειται για έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι το μυαλό όλων είναι ακόμα εκεί. Όσον αφορά την Κηφισιά, δεν καταφέραμε να πάρουμε την 5η θέση, καθώς ηττηθήκαμε από τον Μίλωνα. Παρόλα αυτά και στον αθλητισμό σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει.

Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κάτι που έχει φανεί και από τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για μήνες με τραυματισμούς και κορωνοϊό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε έναν ανταγωνιστικό χαρακτήρα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα».

Ο Ολυμπιακός έχει 28 βαθμούς κι αν πάρει δύο σετ κλειδώνει και τυπικά την 2η θέση. Ωστόσο στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η καλή εμφάνιση και το τρίποντο για να κλείσει η σεζόν επιτυχία. Να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι τόσο σε ισοβαθμία με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ, όσο και με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην τριπλή ισοβαθμία των συγκεκριμένων ομάδων έχουν πλεονέκτημα καθώς έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Β΄φάση του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Τελευταίο ματς του πρωταθλήματος αύριο, τελευταίο ματς της σεζόν. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».

΄ΦΆΣΗ - Α΄ΓΥΡΟΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League  - Β φάση

10η αγωνιστική - Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 19:15 (EΡT-3): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Καπότης, Αρβανίτης, Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α, Μαρούσι (19:15 (Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 19:15 (Live Streaming ESAP TV): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Κωστόπουλος, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Σταυρίδης, Γραμματεία: Κουμπλή. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ΦΑΣΗΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22
Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ ΑΓ. ΣΕΤ Ν Η
1. Παναθηναϊκός Α.Ο. 34
8 24-7 8 1
2. Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. 28 9 22-11 7 2
3. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ 26 9 21-9 6 3
4. Π.Α.Ο.Κ. 25 9 15-17 4 5
5. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 5 9 9-24  1 8
6. Α.Ο.Π.Κηφισιάς 2 9 3-26  1 8
7. Ο.Φ.Η. Πλέι άουτ        
8. Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Πλέι άουτ        

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ