1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2017 15:40

Αναχωρεί για την Τουρκία ο Ολυμπιακός

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, που ρίχνεται στη μάχη του Τσάλεντζ Καπ.

Η πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» θα γίνει την Τετάρτη 22/11 στις 17.00 όταν και θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Ινεγκόλ στην Προύσα.
Η αποστολή θα αναχωρίσει την Τρίτη (21/11) το πρωί με προορισμό την πόλη Ινεγκόλ που απέχει μισή ώρα από την Προύσα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων.

Έτσι στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι αθλητές και συγκεκριμένα οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Νίκη για την Ινεγκόλ πριν τον Ολυμπιακό

Σχετικά άρθρα

  • «Χρυσή» πρόκριση για τον Ολυμπιακό
    Πολύ πιο δύσκολα από απ’ ό,τι φανταζόμασταν, ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Τσαλεντζ Καπ ανδρών και η ευρωπαϊκή πορεία του συνεχίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την τουρκική Ινεγκόλ, αλλά πήραν το χρυσό σετ που τους χάρισε την πρόκριση.
  • Τελειώνει... τη δουλειά ο Ολυμπιακός
    Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην φάση των «32» του Τζάλεντζ Καπ είναι ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει στο «Μελίνα Μερκούρη» του  Ρέντη την τουρκική Ινεγκόλ στη ρεβάνς της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
  • Νέα ήττα της Ινεγκόλ, θρίαμβος για την Χάλκμπανκ
    Οι προβληματικές εμφανίσεις συνεχίζονται για την Ινεγκόλ που επέστρεψε... στις ήττες στο τουρκικό πρωτάθλημα.
  • Ολυμπιακός για... όσκαρ στην Τουρκία
    «Άστραψε και βρόντηξε» ο Ολυμπιακός στην Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-0 την Ινεγκόλ στην Τουρκία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ.
  • Ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού
    Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από την Προύσα της Τουρκίας το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Τσάλεντζ Καπ 2017-18.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ