1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-09-2014 20:15

Συνέχισε με νίκες ο Παναθηναϊκός στην Κυψέλη

Σημάδια βελτίωσης έδειξαν Παναθηναϊκός και Λαμία στο μεταξύ τους φιλικό στο κλειστό του Πανελληνίου, το οποίο έληξε 3-1 υπέρ των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, όμως μετά από συμφωνία των δύο ομάδων παίχτηκε κι ένα τέταρτο σετ, το οποίο κέρδισε η Λαμία. Το «τριφύλλι» είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Λαμία να βρίσκεται πάντα κοντά. Τελικά η ομάδα του Γιάννη Μέλκα πήρε το τέταρτο σετ, όταν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος χρησιμοποίησε τις αλλαγές. 

Tα επόμενα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός θα είναι στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» 26-28 Σεπτεμβρίου στη Νέα Πέραμο, ενώ ο Γ.Σ.Λαμία το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει για τη Σύρο προκειμένου να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά Νοτίου Αιγαίου.

«Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο, πέρα του ότι βλέπω την ομάδα μου να αποδίδει καλά σε ορισμένους τομείς και σε άλλους να χρειάζεται βελτίωση», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Γιάννης Μέλκας είπε: «Ηταν ένα δυνατό φιλικό σε συνέχεια του πρώτου αγώνα που δώσαμε το Σάββατο στη Λαμία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστούμε στο τουρνουά της Σύρου και θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε περισσότερο».

Τα σετ : 3-1 (25-20, 25-21, 25-23, 21-25)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Πρωτοψάλτης, Χόι, Κουκ, Πανταλέων, Καμίνσκι / Πολυχρονιάδης (λ), Αριστοπουλος, Αδαμόπουλος, Ψάρρης, Δημητριάδης, Λουκάς, Μπουράς.

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Mακίμπιν, Παπαδόπουλος, Γκιμαράες, Καβαδάς, Μαδούρας, Γκιρτζικης / Μακάνα Τσιπ (λ), Καρβούνης, Αλεξίου, Χήρας, Βλαχόπουλος, Κουτσονίκας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ