1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2014 12:07

Ντονάς: «Δεν δέχομαι διακανονισμό»

Απάντηση στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού επιχειρεί να δώσει ο Στάθης Ντονάς, διευκρινίζοντας για ποιο λόγο ο αθλητικός δικαστής έδωσε αναβολή στην υπόθεση των οφειλών προς το πρόσωπό του. Την ίδια στιγμή κάνει σαφές ότι δεν θα δεχθεί κανενός είδους διακανονισμό.
Ντονάς: «Δεν δέχομαι διακανονισμό»


«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τις οφειλές του προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Ουδέποτε συναίνεσα στο να γίνει η αποπληρωμή του χρέους με διακανονισμό, παρ’ολα αυτά ο κ. Αθλητικός Δικαστής ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιήσει τη καταβολή 20.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την προσκόμιση 2 (δύο) εγγυητικών επιταγών τραπέζης Νοεμβρίου 2014 και Απριλίου 2015 στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Η έκβαση της χθεσινής δίκης κατά τον Παναθηναϊκό πήρε διαφορετική τροπή καθώς προσκόμισαν 3 (τρείς) συναλλαγματικές Δεκεμβρίου 2014, Μάρτιου 2015 και Αύγουστου 2015 και κατατέθηκαν 15.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα οποία τελικώς παρανόμως δεν μου δόθηκαν. Με αυτό το τρόπο δεν κατέστει δυνατό να εγγυηθεί η καταβολή της οφειλής μελλοντικά και γι’αυτό το λόγο πήρε η δίκη αναβολή για σήμερα 10/09/2014.

‘Όπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός δεν πρόσκομισε εγγυητικές επιταγές τραπέζης όπως αυτό ζητήθηκε απο τον κ. Αθλητικό Δικαστή με αποτέλεσμα να μην δεχτεί τη λύση της υπόθεσης. Προσωπικά ζητώ την άμεση καταβολή της οφειλής και δεν δέχομαι κανενός είδους διακανονισμό».

1 σχόλιο

  • Comment Link NAΑΥΡΧΟΣ13 Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 09:24 posted by NAΑΥΡΧΟΣ13

    πρωτο ψεμα ο δικαστης δεν ζητησε 20 χιλιαρικα αλλα 15 τουλάχιστον αυτό λεει η ανακοινωση της ΕΣΑΠ της πεμπτης και δευτερο ψεμα η αναβολή δεν δοθηκε λογω των εγγυήσεων αλλα γιατι το κλιμα εκεινη τη στιγμη ηταν τεταμενο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ