1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2014 19:50

Σε παράλληλο σύμπαν...

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Το  ότι και οι 21 σύμβουλοι της ΕΟΠΕ ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, είναι τοις  πάσι  γνωστό, αλλά είχαμε την ελπίδα ότι οι  δυο κόσμοι κάπου εφάπτονται. Εις μάτην...
 
Οι ... γίγαντες της Ομοσπονδίας αποφάσισαν ανερυθρίαστα  να γίνει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με 11 ομάδες, όταν πριν από λίγες ημέρες διατυμπάνιζαν ότι θέλουν να το αναβαθμίσουν.
 
Οκ, ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας.  Πάει λοιπόν ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην τηλεόραση ή σε ένα χορηγό και λέει τα καλύτερα για το πρωτάθλημα, ώσπου πρέπει να απαντήσει σε μια βασική ερώτηση.
 
"Και πόσες ομάδες έχετε στο πρωτάθλημα;" ρωτάει ο ενδιαφερόμενος, κι όταν ακούει "'έντεκα", φωνάζει τη γραμματέα του και της λέει "βγάλτε τον κύριο έξω, χάνουμε το χρόνο μας"
 
Έστω και τώρα όμως,  πρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση και να βάλουν οποιαδήποτε  ομάδα στην Α1,  για να γίνουν δώδεκα και να αποκτήσει σοβαρότητα το πρωτάθλημα.
 
Ας βάλουν και τα "Άσπρα Χώματα",  δεν μας ενδιαφέρει, αρκεί να υπάρχουν δώδεκα ομάδες  γιατί μας έχουν πάρει άπαντες χαμπάρι ότι στο βόλεϊ  βασιλεύει η ανευθυνότητα, η έλλειψη σοβαρότητας  και οι τυχάρπαστοι.
 
Μα, δεν βρέθηκε ούτε ένας στο συμβούλιο της ΕΟΠΕ, να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να επαναφέρει τους υπόλοιπους στην τάξη; Μάλλον κανένας δεν ενδιαφέρεται για το ελληνικό βόλει.
 
Κάποιοι ψήφισαν έντεκα ομάδες για να σωθούν οι δικές τους που βρίσκονται ήδη στην Α1 γυναικών , κάποιοι έκαναν ρουσφέτι στον ΖΑΟΝ , λόγω προσωπικών γνωριμιών και άλλοι  για να μην  τον έχουν αντίπαλο στην Α2 γυναικών. Όλοι κάποιο συμφέρον είχαν.
 
Α,  και κάποιοι για να αποδείξουν στον Άρη, λόγω καταγωγής, ότι δεν ... πούλησαν την ομάδα της περιοχής τους και προτίμησαν να αφήσουν την κατηγορία με 11 ομάδες .
 
Περίεργη εξάλλου μας φαίνεται και η απόφαση του Φιλαθλητικού-Λαρισαικού να αποσύρει την τελευταία στιγμή την αίτηση wild card . Κάτι δεν μας κάθεται καλά και σύμφωνα με πληροφορίες πιέσθηκε από Άρη και ΖΑΟΝ(Ντροπή)
 
Ουδείς κυρίες και κύριοι  ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού βόλεϊ, παρά μόνο για το προσωπικό συμφέρον του ή  της ομάδας του. Για πολλοστή φορά θα γράψουμε R.I.P ελληνικό βόλεϊ,  με αυτούς που σε διοικούν.
 
Στο φινάλε-φινάλε κάντε  μπαράζ ανάμεσα στις δευτεραθλήτριες της Α2 γυναικών,  να τελειώνουμε και να καλύψετε την αβελτηρία σας, όσον αφορά τις προκηρύξεις που είναι έωλες, αν και πρόεδρος της ΕΟΠΕ,  είναι  ο ...τεραστίου διαμετρήματος δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης. Ακόμη κι αυτός ψήφισε υπερ των 11 ομάδων.
 
Ας πάρει έστω και μια φορά την κατάσταση στα χέρια του, κι ας κόψει ως Μακεδόνας πρόεδρος, τον Γόρδιο Δεσμό. Τώρα, όχι αύριο...
 
Αν ισχύει ότι την πρόταση για 11 ομάδες την έκανε ο Θανάσης Ρέρας, τότε είναι επικίνδυνος για το άθλημα. όπως και ο έμμισθος υπάλληλος που πρότεινε παύση εργασιών για την Εθνική εφήβων, λόγω  έλλειψης χρημάτων. Μάλλον για να πληρώνεται ο ίδιος...
 
ΠΗΓΗ  ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ